Hoe bondscoach Didier Deschamps zijn tragedies omzet in successen met Frankrijk

 

Tweemaal wereldkampioen, eerst als speler en daarna als coach. Europees kampioen als speler. Europees vicekampioen als trainer. Het geluk lijkt de Franse bondscoach Didier Deschamps (56) toe te lachen. Niet dus.

 

Meer krantenkoppen in België

Oriëntatietrail ‘Road to Nowhere’ start op Avelgems Zomerplein: “Gaan voor een light-editie van de Barkley Marathons”

Op zaterdag 17 augustus organiseren de Avelgemse sportdienst en dienst jeugd en cultuur ‘Road to Nowhere’, een oriëntatietrail met start en aankomst op het Zomerplein, het evenemententerrein naast GC Spikkerelle.
The post Oriëntatietrail ‘Road to Nowhere’ start op Avelgems Zomerplein: “Gaan voor een light-editie van de Barkley Marathons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Toer De Boer’ uitzonderlijk niet op Hemelvaartsdag in Torhout

Toer de Boer, de smoefelfietstocht van de landelijke beweging, heeft dit jaar uitzonderlijk niet op Hemelvaartsdag 15 augustus plaats, maar op zondag 11 augustus. De startplaats is voorzien op het bedrijfsdomein van schepen Hans Blomme en zijn vrouw Conny Dejonghe aan de Kruiskensstraat 1A.
The post ‘Toer De Boer’ uitzonderlijk niet op Hemelvaartsdag in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bedwantsen gevonden in Kazou-kampplaats Heibrand in Westmalle: “Vakantie van West-Vlaamse jongeren verplaatst naar Bokrijk”

In jeugdverblijfcentrum Heibrand in Westmalle zijn gisteren levende bedwantsen gevonden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws is ons bevestigd. Op dat moment was een groep West-Vlaamse deelnemers van een Kazou-kamp voor Jongeren met Bijzondere Aandacht vanop die plek huiswaarts vertrokken. De vakantie van een groep die nog niet was aangekomen, werd geannuleerd. Voor die jongeren is intussen een

Lees meer »

Onze analiste Kim Gevaert over boost van het openingsweekend: “Andere atleten gaan hierop voort willen surfen”

Twéé medailles in het openingsweekend, daar staat ook onze analiste Kim Gevaert van te kijken. Ze is ervan overtuigd dat het eremetaal van Evenepoel en Van Aert voor een superboost bij heel Team Belgium zal zorgen. “Je wordt als team uiteindelijk afgerekend op het aantal medailles. Nu er al twee binnen zijn, zal er toch opgelucht zijn gereageerd.”

Lees meer »

Acht luisterzuilen vertellen de geschiedenis van Lo

De stadswandelroute in en rond het centrum van Lo kreeg een upgrade. Langs het traject van enkele kilometers zijn acht nieuwe luisterzuilen geplaatst. Ook de toegankelijkheid van de wandelroute is sterk verbeterd.
The post Acht luisterzuilen vertellen de geschiedenis van Lo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hubert Rubbens leidt mee opening Olympische Spelen in goede banen

De openingsceremonie van de Olympische Spelen, vrijdagavond 26 juli in Parijs, belooft bijzonder spectaculair te worden. Geen klassieke opvoering in een stadion, maar wel een grote bootshow op de Seine zal het grootse sportevent opluisteren. Daarbij mag één Belg – een Oostendenaar dan nog – de handen uit de mouwen steken: Hubert Rubbens (60), bekend als bezieler van Oostende voor

Lees meer »

Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn”

Arne Degryse van Team Dartshop Vanhee Menen neemt op zaterdag 27 en zondag 28 juli deel aan de Youth Development Tour in Engeland. De grootste Europese dartstalenten nemen het daar tegen elkaar op.
The post Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »