Gloednieuwe brug over E40 zo smal dat vrachtwagens elkaar niet kunnen kruisen: “We dachten nochtans dat het net zou lukken”

Een fonkelnieuwe brug over de E40 in Drongen blijkt amper een maand na de officiële inhuldiging al even problematisch als haar stokoude levensgevaarlijke voorganger. Het wegdek blijkt immers zo smal dat twee vrachtwagens er niet tegelijkertijd langs elkaar kunnen passeren zonder brokken te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

“Die scène was zo heftig dat ze aangepast moest worden”: Lynn Van den Broeck over verkrachting in ‘Thuis’

‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck (31) gaat in ‘De 7 hoofdzonden’ in Humo dieper in op de verkrachtingsscène van haar personage Viv met Lowie, gespeeld door haar partner Mathias Vergels (32). “Mathias wéét hoe hij mijn polsen kan vastnemen. Daardoor konden we ver gaan.” Daarnaast pleit ze voor meer openheid over geld en een correcte verloning.

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Sinterklaas is niet meer: Pol Vandewalle overleden

Vrijdag 26 juli overleed Pol Vandewalle op 87-jarige leeftijd in het WZC Ter Luchte in Ruddervoorde. Pol werd geboren op 12 mei 1937 te Beernem. Hij is de echtgenoot van Nicole Herregodts en de Papa van Mieke Vandewalle en Jan Vandewalle (+), Martine Deleu en Mario Desmet. Hij is de opa van Zhandos Vandewalle, Pieterjan Vandewalle, Annelaure Vandewalle en Daan

Lees meer »

Collega gebroken neus gemept en zelf in wurggreep: nieuwe beelden tonen waarom Britse agent twee keer tegen hoofd van overmeesterde man schopte

In het Verenigd Koninkrijk is grote verontwaardiging ontstaan over een agent die tot twee maal toe tegen het hoofd schopte van een man die al plat op de grond lag. Nieuwe beelden tonen nu wat voorafging aan dat heftige moment. Zo kreeg hij eerst zelf zes klappen te verwerken en werd hij in een wurggreep gehouden. Zijn twee vrouwelijke collega’s

Lees meer »

3 op de 10 werknemers krijgen onvoldoende ruimte om te rouwen na verlies van dierbare: “We weten ons geen houding te geven”

Rouwen vraagt tijd en ruimte, die werknemers op de werkvloer niet altijd krijgen. Dat blijkt uit een bevraging van de Antwerpse uitvaartspecialist Dela bij tweeduizend Belgen. Drie op de tien werknemers vinden dat ze geen of onvoldoende steun krijgen op het werk om te rouwen. Een luisterend oor bieden is belangrijker dan advies geven, zegt woordvoerster Marysia Kluppels.

Lees meer »