“Geen woorden voor”: Pogacar begrijpt niets van niet-selectie verloofde Zigart voor Olympische Spelen

De wielerselecties van Slovenië voor de Olympische Spelen in Parijs doen de wenkbrauwen fronsen. Bij de mannen verdedigt Primoz Roglic zijn titel in het tijdrijden niet, bij de vrouwen ontbreekt lands nummer één Urska Zigart. En dat leidt tot veel onbegrip bij haar verloofde, Tadej Pogacar. “Ze is de beste renster van Slovenië en wordt niet geselecteerd. Ik heb er geen woorden voor.” 

Meer krantenkoppen in België

Lachgas is geen lachertje: “Het is uitgegroeid tot een drug om ernstig rekening mee te houden”

‘Auto zorgt voor ravage na crash in Merksem: politie vindt lachgas en ballonnen terug’. ‘Burgemeester sluit lachgascafé in Borgerhout’. Of: ‘Politie vindt 116 flessen lachgas in Antwerpse Airbnb’. Het zijn slechts enkele krantentitels van de afgelopen maanden. Het gebruik van lachgas en de overlast die daarmee gepaard gaat, zijn niet nieuw in Antwerpen. “Maar het is uitgegroeid tot een zorgwekkend

Lees meer »

Cultuursmakers en voormalige Brouwerij Feys slaan handen in elkaar: “Start van een culturele vereniging”

De site van de voormalige brouwerij Feys op de grens Alveringem en Roesbrugge broeit deze zomer van de culturele activiteiten. Ook in augustus kan je er elk weekend terecht voor enkele tentoonstellingen. Performers kunnen het podium kapen voor optredens, lezingen, voorstellingen, stand-up comedy…Creatieveling uit de buurt en daarrond kunnen hun kans wagen.
The post Cultuursmakers en voormalige Brouwerij Feys

Lees meer »

Diamant voor Willy Deberdt en Roza Dumortier

Willy Deberdt (82) en Roza Dumortier (78) uit de Pottemstraat vierden hun diamanten jubileum. Op 18 juli 1964 stapten ze in Beselare in het huwelijksbootje. Willy werd in Vlamertinge geboren. “Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was”, vertelt Willy. “Ik was nog geen 14 jaar toen ik in de bouw aan de slag ging.”
The post Diamant

Lees meer »

Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer

Een vierde plaats in Knokke-Heist, een tweede stek in de Nacht van Vlaanderen in Torhout en winst in Dwars door Brugge. Barbara de Brouwer heeft enkele knappe wedstrijden achter de rug en maakt zich nu op voor het BK 10 km in Lokeren.
The post Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De kans dat je betrapt wordt is minder groot”: hoe eenvoudig is het om voyeur te zijn?

Een verborgen camera in de douche en één in het openluchttoilet: twee scoutsgroepen werden op kamp slachtoffer van een gluurder. Was het ooit eenvoudiger dan vandaag de dag om voyeur te zijn? Op websites en in gespecialiseerde shops kun je spycams van niet eens een vingernagel groot kopen voor minder dan 100 euro. “De gelegenheid maakt de dief”, waarschuwt psychiater

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “16 jaar klant en het enige wat ik ooit kreeg was een prijsverhoging”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »