Fietser krijgt tak op zich in Brugge: lichtgewond naar ziekenhuis gebracht

In Brugge heeft een fietser een losgekomen tak op zich gekregen. Hij raakte daarbij lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

Aymeric houdt van feesten in Saint-Tropez, Nicolas van wetenschap: wie zijn de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want zijn tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van

Lees meer »

Met 120 op Junior Camp voor amputatievoetbal

Vorig weekend organiseerden Club Brugge Foundation en Amp Football Belgium in Sport Vlaanderen het EAFF Junior Camp voor amputatievoetbal. 120 deelnemers uit 14 verschillende landen namen eraan deel.
The post Met 120 op Junior Camp voor amputatievoetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klant brengt wagen naar garagist omdat ze denkt gevolgd te worden en krijgt haar gelijk: “Er hangt hier een zendertje”

De Amerikaanse garagist Joey kreeg vorige week een vreemd verzoekje van een klant. Een vrouw bracht haar auto binnen voor een controle, omdat ze al dagenlang het gevoel had dat iemand haar wagen achtervolgde. En gelijk had ze, na urenlang zoeken vond Joey een zendertje aan de onderkant van haar wagen. “Het zat in een magnetisch doosje, ingepakt in tape”,

Lees meer »

E-mail eist sabotage Franse spoorwegen op

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben zaterdag een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist door een onbekende groepering. In de mail worden de Olympische Spelen een “viering van het nationalisme, een gigantische vertoning van de onderdrukking van volkeren en staten”.

Lees meer »

Onze journaliste belde lukraak in Vlaanderen aan en kwam terug met een wéreldverhaal: “Ik moest mijn kindjes afgeven en zag die van mijn kinderen opgroeien”

Journaliste Annick De Wit en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten bellen deze week elke dag aan op hetzelfde adres in een andere plaats, kriskras door Vlaanderen. Vandaag: Veldstraat 5 in Muizen (Mechelen), bij Wendy Vermeulen, jongste dochter Lotte én hun ongelofelijke levensverhaal. “We hebben in dit gezin veel verlies gekend. Maar de liefde, die vieren we.”

Lees meer »

Herkenrodekazerne in hartje Hasselt wordt verbouwd en gerenoveerd

In Hasselt zullen de laatste delen van de Herkenrodekazerne in het centrum van de stad gerenoveerd en afgewerkt worden. Op dit moment loopt er een openbaar onderzoek om op de plaats waar de zusters van de abdij van Herkenrode naartoe gingen als het te gevaarlijk werd in en rond de abdij, appartementen en een kantoor te bouwen. Het gaat om

Lees meer »