Enkele uren nadat Biden oproept tot steun, roept invloedrijke Democraat hem op zich terug te trekken

Vooraanstaand Democraat in het Huis van Afgevaardigden Adam Smith roept Biden op om zijn kandidatuur voor het presidentschap te beëindigen. Hij herhaalt dat het debat met Trump ‘alarmerend’ was en dringt er bij de president op aan zich terug te trekken.

 

Meer krantenkoppen in België

Oudste soapactrice ter wereld Annie Geeraerts wordt 98, wij verrassen ‘de bomma’ in gloednieuwe serviceflat

Hiep, hiep, hoera! Want Vlaanderens bekendste Bomma wordt vandaag 98. Dat viert ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts met haar échte familie: “Maar net zoals m’n personage ben ik nu ook de allerlaatste die van iets weet”, lacht ze. “Volgens m’n dochter moet ik me mooi opkleden, maar wat er verder gaat gebeuren blijft een grote verrassing.” In aanloop naar de verjaardag ging

Lees meer »

Nederlandse uitbater onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies: “Als volumineuze, bourgondische vrouw wilde u ook eens stralen op ons sexy terras”

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Hart van 15-jarige Italiaanse internetheilige houdt halt in ons land: “Zijn hart klopte voor het volk”

Een reliekhouder met daarin het hart of liever hartzakje van de zalig verklaarde Carlo Acutis. Daar was het zaterdag om te doen in de Sint-Quintinuskerk in Zonhoven. Het relikwie van de 15-jarige Italiaanse ‘internetheilige’, in 2019 opgegraven 13 jaar na zijn dood, is op tournee doorheen Duitsland en Nederland en maakte nu een eenmalige stop in België.

Lees meer »

Prinsessen zijn ook maar tieners: Alexia krijgt strenge blik van Máxima omdat ze met kauwgom speelt

De Nederlandse prinses Alexia (19) lijkt zich wat te vervelen tijdens het supporters voor haar Olympische landgenoten. Tijdens de finale van de 100 meter schoolslag voor mannen in Parijs speelt ze ongegeneerd met haar kauwgom. Op foto’s is te zien hoe de tweede dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) een vermanende blik krijgt toegeworpen door haar moeder.

Lees meer »

“Iedereen kroop in de eigen cocon”: Belgian Cats likken daags na optater hun wonden, wat nu tegen het almachtige Team USA?

Een uppercut, maar geen knock-out, dat is de conclusie na de ontluisterde nederlaag van de Belgian Cats. Het moreel opkrikken is nu de boodschap, anders zijn hun Olympische Spelen zondag al gedaan. En dus moet het donderdag eerst beter tegen de VS, véél beter. “In veel sporten is het gedaan na één kans. Wij hebben het geluk dat er nog

Lees meer »

Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux

Waregem De Waregemse Dagmara Okraska is finaliste nummer 8 van de Miss Grace Benelux verkiezing 2024, die plaatsvindt op zaterdag 7 september in Diest.
The post Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18

In het Roemeense Alba Blaj hebben de Young Yellow Tigers een schitterend Europees kampioenschap U18 gespeeld. Tijdens de poulefase zegevierden de Belgische tieners in zes van hun zeven duels.
The post Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18 appeared first on KW.be.

Lees meer »

De spits die de transfer van Romelu Lukaku blokkeert: “Osimhen is geen pakje dat zomaar snel geleverd kan worden”

Trainen doet Victor Osimhen (25) met de handrem op. In oefenwedstrijden stelt zijn trainer, Antonio Conte, hem voorlopig niet meer op. Om de impasse met Romelu Lukaku te doorbreken, heeft Napoli zijn naam nu ook op tafel gelegd bij Chelsea. De Nigeriaan speelt een voorname rol in de toekomst van ‘Big Rom’. Achtergronden bij een transferpuzzel die voorlopig moeilijk te

Lees meer »