Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen”

Eline Hoorne en Nils Vercaigne openen woensdag opnieuw de deuren van hun zomerbar Sprink & Drink langs de Molenstraat in Moorslede. Voor het derde jaar op een rij kunnen kinderen er zich volop uitleven in een groot springkastelendorp. “Na het Belgische zomerweer van vorig jaar hebben we beslist om hen enkele extra dagen springplezier aan te bieden.”

Voor het derde jaar op een rij openen Eline Hoorne en Nils Vercaigne, beiden leerkracht aan Viso in Roeselare, de deuren van hun zomerbar. “Dit jaar zijn we open van 10 juli tot 18 augustus en dit telkens van woensdag tot en met zondag vanaf 13 uur. Vorig jaar hadden de weergoden een kwakkelzomer voor ons land in petto. Door het regenweer deden we enkele dagen onze zomerbar niet open. We hebben daarom gekozen om dit jaar enkele dagen langer open te zijn”, aldus Nils.

Het koppel voorziet voor het tweede jaar op rij ook een overdekte ruimte waar bezoekers aan de zomerbar bij slecht weer kunnen schuilen en verder genieten van hun hapje of drankje. “Natuurlijk hopen we dat de weergoden wat beter weer in petto hebben. We volgen de weerapps op de voet. Bij slecht weer zullen we tijdig via onze Facebookpagina communiceren of we al dan niet open zijn.”

Enkele nieuwe springkastelen

Nils doet al jarenlang aan springkastelenverhuur en investeerde in een mooi aantal springkastelen. “Dit jaar voorzien we zo’n 600 m² aan springkastelen. Nieuw zijn de pannaveldjes waar voetballertjes zich volop kunnen uitleven en een hindernissenparcours.”

In totaal zullen er dertien springkastelen opgesteld staan nabij de hoeve langs de Molenstraat in Moorslede.

Cocktails, mocktails, frietjes en nacho’s

Terwijl de kinderen zich volop uitleven op een van de springkastelen kunnen de ouders even verpozen op een groot terras. “In vergelijking met vorig jaar zijn er enkele kleine aanpassingen van onze kaart. Voor het eerst bieden we ook enkele cocktails aan, maar ook een mocktail staat op onze drankenkaart”, aldus Eline.

Op vrijdag kunnen bezoekers smullen van frietjes. Op zaterdag en zondag komt Cintjes Cookery langs met tal van lekkernijen zoals hippe croques, pancakes en nacho’s. Meer informatie is te vinden via de Facebookpagina van Sprink & Drink.

The post Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Alle TUI-vluchten van en naar luchthaven in Deurne omgeleid via Brussels Airport

Alle vluchten van reisorganisator TUI van en naar de luchthaven in Deurne worden omgeleid via de luchthaven in Zaventem. Dat komt door een probleem met wisselstukken voor de Embraer-vliegtuigen die TUI inzet op de Antwerpse luchthaven. TUI moet nu een reserve-Boeing inzetten op Brussels Airport, want de start- en landingsbaan in Deurne is te kort voor zo’n toestel. Ook de

Lees meer »

Finland verdenkt Russisch schip van schending territoriale wateren

Finland verdenkt een Russisch schip ervan vrijdagnamiddag de Finse territoriale wateren binnengevaren te zijn. In een verklaring van het Finse ministerie van Defensie is te lezen dat de kustwacht het incident onderzoekt “en dat verdere informatie in de loop van het onderzoek vrijgegeven zal worden”. Het incident deed zich voor in het oostelijk deel van de Finse Golf.

Lees meer »

Biden fileert Amerikaans Hooggerechtshof in opiniestuk en kondigt ingrijpende hervormingen aan: “Niemand staat boven de wet”

Joe Biden (81) wil het Amerikaanse Hooggerechtshof hervormen. Dat heeft de president aangekondigd in een opiniestuk in ‘The Washington Post’. Volgens Biden heeft het hof de laatste tijd “gevaarlijke en extreme” beslissingen genomen, bijvoorbeeld over de immuniteit van ex-president Donald Trump (78). “In Amerika staat niemand boven de wet. Niet de president. Niet een rechter van het Hooggerechtshof. Niemand”, schrijft

Lees meer »

5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde

In Koksijde kwamen op vrijdagavond 26 juli 2024 5.000 fans genieten van Helmut Lotti, die er op de ‘Zomer Arena’ voor de OLV kerk na 29 jaar opnieuw zijn ‘Helmut Lotti Goes Classics’ repertoire bracht.
The post 5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen

Okra Wijtschate zette de petanquers in de bloemetjes. De kampioenstitel bij de dames was voor Gisele Feys, Monique Deschildre werd de de koningin.
The post Okra Wijtschate huldigt petanque-kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brussels parket opent onderzoek naar e-bikemaker Cowboy na race-app

Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar e-bikemaker Cowboy, omwille van de interactieve app van het bedrijf waarmee fietsers tegen elkaar kunnen racen. Dat meldt parketwoordvoerder Yasmina Vanoverschelde. “De verkeersveiligheid van de Brusselaars en van de dagelijkse passanten die Brussel bezoeken, is een absolute prioriteit voor het parket”, klinkt het.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zo wil De Wever werken meer doen lonen en minder uitgeven aan werkloosheidsuitkeringen (en pensioenen)

Naast het verhogen van de maaltijdcheques en het afschaffen van de ecocheques wil federaal formateur Bart De Wever (N-VA) nog meer sleutelen aan het inkomen van werkenden, werklozen en gepensioneerden. Het hogere doel: werken meer doen lonen, op het moment zelf én later. Hier leggen we exclusief uit hoe hij dat wil doen. Ook opmerkelijk formatienieuws: hij kijkt ook naar

Lees meer »

Vandalen vernielen Karmelietessenklooster in Leopoldsburg

In Leopoldsburg hebben vandalen heel wat vernielingen aangebracht in het leegstaande Karmelietessenklooster. Tientallen glas-in-lood-ramen werden ingegooid, deuren werden ingebeukt en er werd een balustrade omgegooid. Het klooster zou binnenkort worden verbouwd voor een woonproject. Een tijdje geleden werden er al hekken geplaatst om indringers buiten te houden, maar dat bleek onvoldoende.

Lees meer »

“Wij zijn geen gewoon festival, maar een muziekvakantie”: organisatie blikt vooruit op 50ste Festival Dranouter, dat voor het eerst helemaal uitverkocht is

Van een handvol mensen die in 1975 naar wat folkgroepjes kwamen kijken tot 50.000 bezoekers voor de 50ste editie: festival Dranouter heeft er een lang parcours opzitten dat dit weekend extra in de verf wordt gezet. De organisatoren richten hun blik echter op de toekomst.
The post “Wij zijn geen gewoon festival, maar een muziekvakantie”: organisatie blikt vooruit op

Lees meer »

“Hij was wereldvreemd en ongeschikt”: 31 jaar na z’n dood schetsen royaltykenners opvallend beeld van koning Boudewijn

Op 31 juli is het precies 31 jaar geleden dat koning Boudewijn stierf. Voor velen was de vorst een heilige, anderen spuugden hem uit. In ‘Primo’ geven royalty-experts Jo De Poorter (57), Jan Van den Berghe (82) en Brigitte Balfoort (62) hun kijk op het bewind en de persoonlijkheid van koning Boudewijn. Ze deinzen er daarbij niet voor terug om

Lees meer »