Dak van Aldi in Brakel deels ingestort door hevige regen: twee personen bevrijd door brandweer

In de Geraardsbergsestraat in Brakel is dinsdagnamiddag een deel van het dak van supermarkt Aldi ingestort. Niemand raakte daarbij gewond, maar twee personen moesten wel bevrijd worden door de brandweer. De hevige regen blijkt de oorzaak van de instorting te zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan

De gemeente De Haan kocht tien nieuwe stadsfietsen aan. Deze zullen door de dienst Werken in Eigen Beheer gebruikt worden voor korte verplaatsingen, en om kleinere werken in de gemeente uit te voeren.
The post Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor

Ook vierdeprovincialer Deerlijk Sport is al volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg telt heel wat nieuwe gezichten. Voorzitter Patrick Allegaert mikt op een plaats in de linkerkolom. Trainer Dirk Van Eeckhout ziet een stek tussen de zevende en tiende plaats als haalbaar.
The post KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor appeared first on

Lees meer »

De medaillekandidate die plots een paria werd

Beckie Downie wilde haar mond niet meer houden. Over al die jaren van bodyshaming, alle beledigingen, alle tranen. Het kostte de Britse gymnaste een rist sponsors en een plekje op de Spelen van Tokio 2021. In Parijs is ze er opnieuw bij.

Lees meer »

Laura Lynn & Dean brengen duet ‘Van Bij Het Begin’ uit én halen daarmee drie keren ‘Tien om te Zien’

Laura Lynn stond de voorbije twee weken maar liefst drie keer op het podium tijdens de opnames van het legendarische televisieprogramma ‘Tien Om Te Zien’. En ze stond er niet alleen, want voor haar nieuwe single ‘Van Bij Het Begin’ werkt ze samen met Dean Delannoit. Het publiek van ’Tien Om Te Zien’ mocht het nummer al drie keer luidkeels

Lees meer »

Transfer van Romelu Lukaku wordt nog altijd geblokkeerd: “Osimhen is geen pakje dat zomaar snel geleverd kan worden”

Trainen doet Victor Osimhen (25) met de handrem op. In oefenwedstrijden stelt zijn trainer, Antonio Conte, hem voorlopig niet meer op. Om de impasse met Romelu Lukaku te doorbreken, heeft Napoli zijn naam nu ook op tafel gelegd bij Chelsea. De Nigeriaan speelt een voorname rol in de toekomst van ‘Big Rom’. Achtergronden bij een transferpuzzel die voorlopig moeilijk te

Lees meer »

Naar Zaventem omgeleide TUI-vluchten bezorgen passagiers in Deurne kopzorgen: “Vooral oudere reizigers zijn de pineut”

Luchtvaartmaatschappij TUI heeft besloten om tot 6 oktober niet meer op de luchthaven van Deurne te vliegen, waardoor veel getroffen reizigers met de handen in het haar zitten. “De terugrit vanuit Zaventem zorgt voor extra kosten”, vertelt passagier Rudy Cluytens die op 31 juli terugkeert uit Alicante. “Waarom legt TUI voor gedupeerde reizigers geen bus in naar Deurne?”

Lees meer »