Carla Bruni heeft mogelijke aanklacht aan haar been in corruptiezaak van haar man

Carla Bruni (56) is gedagvaard in het onderzoek naar de intrekking van een verklaring van de Frans-Libanese zakenman Ziad Takieddine in 2020. Hij beschuldigde haar man – Nicolas Sarkozy – ervan zijn presidentiële campagne van 2007 te hebben gefinancierd met Libische fondsen. 

Meer krantenkoppen in België

“Die vierde plek in Tokio heeft serieus aan Emma gevreten”: Ouders van Emma Plasschaert hopen op twéé gouden medailles

Het kan zomaar gebeuren dat Bart Plasschaert (63) en Greet Mees (64) komende dinsdag twee keer mogen juichen. Hun dochter, Emma Plasschaert, en hun schoonzoon, de Australiër Matt Wearn, kunnen in Marseille immers beiden olympisch zeilgoud veroveren.
The post “Die vierde plek in Tokio heeft serieus aan Emma gevreten”: Ouders van Emma Plasschaert hopen op twéé gouden medailles appeared

Lees meer »

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »