Brits schoolmeisje (14) doodgestoken, ouders aangehouden voor moord

Bloemen en knuffels aan de voordeur. En familie en vrienden die antwoorden zoeken op de vraag, waarom? De 14-jarige Scarlett werd thuis doodgestoken. Haar ouders zijn aangehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

“We willen deze mooie plek met anderen delen”: Anna en Ad baten midden de velden eetcafé Nomad uit

Verscholen in de velden tussen de Zaubeekstraat en de Waalbeekstraat, baten Anna Verhofstede en Ad Anckaert hun pop-up eetcafé Nomad uit. In de keuken gebruiken ze voornamelijk producten uit hun eigen moestuin of de nabijgelegen bioboerderij. “We wonen op zo’n mooie plek, we wilden dit delen met de mensen”, zegt Anna.
The post “We willen deze mooie plek met

Lees meer »

Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen

Vanaf 2 september 2024 ondergaat het busnetwerk in West-Vlaanderen een reeks aanpassingen en uitbreidingen. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe buslijnen en de belangrijkste wijzigingen in de verschillende regio’s.
The post Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa, ook op E40 richting kust

Voor het tweede weekend op rij verwacht reishulporganisatie Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken. En dus ook in West-Vlaanderen. Zo verwacht Touring

Lees meer »

Royal Blood vervangt Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Pukkelpop zag vrijdag met Queens of the Stonge Age de headliner van zondag afhaken. Reden daarvoor is de aanhoudende gezondheidsproblemen van frontman Josh Homme. Maar de organisatie heeft nu een vervanger beet: de Britse rockband Royal Blood zal op zondag 18 augustus het festival in Kiewit afsluiten op de main stage. Dat meldt de Pukkelpoporganisatie maandag.

Lees meer »

Houtlands Harmonieorkest uit Torhout mag musiceren met Lady Linn

Het Houtlands Harmonieorkest is niet bang voor een nieuwe uitdaging en dat blijkt eens te meer. In oktober 2022 organiseerde het orkest de Great American Night. Tijdens dat muziekevenement trad het gezelschap op samen met onder meer de Oost-Vlaamse zangeres Lady Linn. Verschillende muziekstijlen kwamen aan bod: van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf
The post Houtlands Harmonieorkest

Lees meer »