Brits schoolmeisje (14) doodgestoken, ouders aangehouden voor moord

Bloemen en knuffels aan de voordeur. En familie en vrienden die antwoorden zoeken op de vraag, waarom? De 14-jarige Scarlett werd thuis doodgestoken. Haar ouders zijn aangehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Harris belooft “niet te zwijgen” over leed in Gaza – Biden dringt bij Netanyahu aan op spoedig wapenbestand

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu opgeroepen om het akkoord over een wapenbestand in de Gazastrook te “finaliseren”. Dat meldt het Witte Huis na de ontmoeting. Netanyahu sprak ook met vicepresident Kamala Harris. Die beloofde “niet te zwijgen” over het leed in de Gazastrook. Tijdens zijn bezoek aan de VS oogst de Israëlische premier applaus

Lees meer »

Doek valt definitief over racismezaak Conner Rousseau: geen beroep tegen onontvankelijke dagvaarding

In de zaak van de racistische uitspraken over de Romagemeenschap op café in Sint-Niklaas is er geen beroep aangetekend tegen de uitspraak van de Dendermondse correctionele rechtbank, die de rechtstreekse dagvaarding van Conner Rousseau door de Roma-vzw Kham onontvankelijk had verklaard. Daardoor is het doek definitief gevallen over de racismezaak, waarin Rousseau de maatregelen die hij opgelegd kreeg goed heeft

Lees meer »

Nieuw recreatief ponton aan kanaal Nieuwpoort-Duinkerke

Het nieuwe recreatieve ponton dat werd ingehuldigd tijdens de Big Jump aan het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke in De Panne is bedoeld als ideale uitvalsbasis voor watersportactiviteiten (kajakken, suppen…).
The post Nieuw recreatief ponton aan kanaal Nieuwpoort-Duinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

3 op de 10 werknemers krijgen onvoldoende ruimte om te rouwen na verlies van dierbare: “We weten ons geen houding te geven”

Rouwen vraagt tijd en ruimte, die werknemers op de werkvloer niet altijd krijgen. Dat blijkt uit een bevraging van de Antwerpse uitvaartspecialist Dela bij tweeduizend Belgen. Drie op de tien werknemers vinden dat ze geen of onvoldoende steun krijgen op het werk om te rouwen. Een luisterend oor bieden is belangrijker dan advies geven, zegt woordvoerster Marysia Kluppels.

Lees meer »

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »