BNP Paribas moet witwasboete betalen in Luxemburg

13:40 De Franse bankreus BNP Parisbas moet van de Luxemburgse toezichthouder een boete van 3 miljoen euro betalen, omdat hij steken heeft laten vallen in zijn witwascontroles. Vorig jaar legde België BNP Pa… 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse uitbater onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies: “Als volumineuze, bourgondische vrouw wilde u ook eens stralen op ons sexy terras”

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamasleider Haniyeh gedood in Iran: grote vrees voor escalatie in het Midden-Oosten

Hamasleider Ismail Haniyeh, die beschouwd werd als de belangrijkste politieke leider van de Palestijnse extremistische beweging Hamas, is gedood in Iran. Dat meldt de Iraanse Revolutionaire Garde in een verklaring en is ook bevestigd door Hamas. Er wordt gevreesd dat de moord de spanningen in het Midden-Oosten kunnen doen escaleren. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Patrick selecteert 200 foto’s voor nieuw historisch boek: “Uniek tijdsdocument”

Kortrijkzaan Patrick Holderbeke lanceert zijn tweede fotoboek ‘40 jaar persfotografie in de regio Kortrijk’: een uniek tijdsdocument van 40 jaar politieke, culturele, economische historiek en fait divers van Kortrijk en omstreken in 200 persfoto’s. De opbrengst gaat naar studentenfonds LISA.
The post Patrick selecteert 200 foto’s voor nieuw historisch boek: “Uniek tijdsdocument” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Microsoft kampt opnieuw met storingen

Microsoft kampt opnieuw met storingen, deze keer met sommige Office-toepassingen en cloudservices. “We onderzoeken meldingen van problemen bij het verbinden met Microsoft-diensten wereldwijd”, zo heeft het techconcern meegedeeld.

Lees meer »

Oeps… restauratie van engeltje in Spaanse kerk kon duidelijk beter

Gelovigen in het Spaanse Soria staan op hun achterste poten. Restaurateurs hebben een cherubijn, een soort van mythische engel, in hun kerk volledig mismeesterd en overschilderden de bleke muren bovendien met dofroze verf. Het bisdom geeft toe dat er kritiek is. “Maar niet iedereen stoort er zich aan”, klinkt het zalvend.

Lees meer »

DJ-duo Discobaar Sarzebuuze uit Jonkershove trapt Festival Dranouter in gang als eerste artiest: “Hier draaien is van het beste”

Het DJ-duo Discobaar Sarzebuuze mocht donderdag als allereerste artiest deze jubileumeditie van Festival Dranouter op gang tappen. Het is de derde keer dat Lars Courtens (26) en Arno Laleeuwe (25) uit Jonkershove, een deelgemeente van Houthulst mogen draaien op het festival en dit jaar staan ze zelfs twee keer op de line up. “Toen ik 15 was en de dj’s

Lees meer »

Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen”

Maandag 29 juli opende Lunchbar Mellon de deuren in de Ooststraat in Roeselare. Voor zaakvoerster Wendy Vandendriessche is het na Waregem al de tweede vestiging van haar lunchrestaurant. “Wie onze zaak in Waregem kent, zal de stijl hier zeker en vast herkennen.”
The post Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen” appeared first

Lees meer »