Baby die stierf in wagen in Rotterdam was van Vlaams-Nederlands koppel: papa vergat zijn kind op de achterbank

De baby die maandagnamiddag in een wagen in Rotterdam werd gevonden en later overleed, werd allicht door zijn papa vergeten op de achterbank. De auto stond geparkeerd bij het bedrijf van de 33-jarige man. Het gestorven kindje is het zoontje van een Vlaams-Nederlands koppel, dat zijn tijd verdeelt tussen Rotterdam en Gent. Dit is wat we nu allemaal weten over het tragisch incident. 

Meer krantenkoppen in België

Twee kinderen omgekomen bij steekpartij tijdens jeugdkamp in Engeland, negen kinderen gewond van wie zes kritiek, ook twee volwassenen kritiek

Er zijn twee kinderen omgekomen bij een steekpartij tijdens een Taylor Swift-jeugdkamp in Southport, een kustplaats op 30 kilometer ten noorden van Liverpool. Negen kinderen raakten gewond en zes zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van moord.

Lees meer »

Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke verlagen: voortaan plaats voor 65 wagens en 44 fietsen

De gemeente opende een nieuwe parking in het centrum van Oostnieuwkerke. Op de parking tussen de Spanjestraat en de terreinen van SK Oostnieuwkerke is er plaats voor 65 wagens en 44 fietsen. Het gemeentebestuur wil met de nieuwe parking een antwoord bieden aan de parkeerdruk in de omgeving.
The post Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke

Lees meer »

IN BEELD. De opmerkelijkste beelden van de openingsceremonie van de Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn vrijdagavond officieel van start gegaan. 37 Belgische atleten namen deel aan de vier uur durende openingsceremonie op de Seine. Natgeregend, maar veilig en wel bereikten de atleten en de olympische vlam het eindpunt; de Eiffeltoren. Ook koning Filip, koningin Mathilde en premier Alexander De Croo ontsnapten niet aan de regen tijdens de openingsceremonie. Bekijk hier de

Lees meer »

Man doodgestoken door zoon in Beerse

In Beerse is in de nacht van zaterdag op zondag een 53-jarige man met geweld om het leven gebracht in zijn woning aan de Houtseweg. Dat zegt het parket van Antwerpen. Het slachtoffer incasseerde verschillende messteken. Zijn 19-jarige zoon is als verdachte opgepakt.

Lees meer »

Céline Schoefs uit Hasselt danst in openingsceremonie Olympische Spelen

Danseres Céline Schoefs uit Hasselt zal meedansen in de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen. Alle dansers en danseressen van het Franse dansgezelschap Ballet de Lorraine zitten momenteel gretig te wachten om hun dansroutine van 10 minuten uit te voeren aan de Seine. "Vooral heel veel wachten en stress voor de praktische zaken", vat Céline samen.

Lees meer »

NET OPEN. Winnaars van ‘Met vier in bed’ openen zomerbar bij hun B&B: “We willen heel graag dat verborgen adresje blijven”

Een jaar na hun klinkende overwinning in het VTM-programma ‘Met Vier In Bed’ – ze haalden de maximumscore – openen David Verheyden (49), Saskia Vandermeersch (52) en hun dochter Fleur (22) een zomerbar bij hun bed and breakfast BBrut in Brugge. “Het is gek hoeveel reservaties we te danken hebben aan onze passage in het programma”, vertellen ze.

Lees meer »

LIVE. Israël: “Raket die 12 voetballende jongeren doodde was van Iraanse makelij” – VN dringt aan op “maximale terughoudendheid”

Bij een raketaanval vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte zijn zeker twaalf doden gevallen. Volgens het Israëlische leger zijn de slachtoffers tussen de 10 en 20 jaar oud. De raket zou neergekomen zijn op een voetbalveld waar op dat moment de kinderen aan het spelen waren. Volgens de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken is “een volledige oorlog” tussen

Lees meer »

“We zijn relieken van een lang vervlogen tijd”: overleden prins Michaël had geen moeite met val van Griekse monarchie

De Griekse prins Michaël is overleden op 85-jarige leeftijd. Hoewel hij nog steeds van een koninklijke titel mocht genieten, vond hij daar zelf niets aan. “Ik heb respect voor ons verleden, maar het is ook maar dat”, liet hij optekenen. “We zijn geen royals meer, we hoeven ook niet zo behandeld te worden.” Een controversieel standpunt binnen het ‘gevallen’ Griekse

Lees meer »