Astrid Lampaert na de getuigenis van Oumi Evenepoel: “Mijn grootste schrik is dat ik Aloïs ga kwijt geraken in de massa”

De Tour de France is stress, chaos en hectiek. Ook voor de rennersvrouwen. Nadat Oumi Rayane, vrouw van Remco Evenepoel, getuigde over hoe bang ze soms is in de massa aan de finish, vertellen ook Sarah van Aert en Astrid Lampaert over hun ervaringen. “De drukte raak je niet gewoon en vaak heb je maar vijf minuten om goeiedag te zeggen, maar het is het waard: zo’n bezoekje geeft onze mannen moraal.” 

Meer krantenkoppen in België

L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over

Het herenmodemerk Zilton, voorheen onderdeel van de failliet verklaarde modegroep Duror Fashion, wordt overgenomen door L&V Fashion, een modebedrijf uit Ingelmunster. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.
The post L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Rescue Run komt naar Sint-Pieters

Wie klaar is om de uitdaging aan te gaan en levens te redden kan op donderdag 15 augustus deelnemen aan de Rescue Run op Domein Aan de Plas in Sint-Pieters. “Het gaat om een obstacle run met een levensreddend tintje.”
The post Rescue Run komt naar Sint-Pieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opent Israël na aanval ‘diep in Libanon’ tweede front? Expert: “Er dreigt een totale oorlog die eigenlijk geen enkele betrokken partij wil”

Israël viel in de nacht van zaterdag op zondag ‘diep in Libanon’ doelwitten van Hezbollah aan nadat die militie zaterdag een raketaanval had gelanceerd op de door Israël bezette Golanhoogte. Daarbij vielen twaalf doden. Betekent dit dat de oorlog in Gaza uitbreidt tot een groter regionaal conflict? Is Israël bereid een tweede front te openen, en hoe groot is de

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »

Na controverse rond Jelmont in ‘B&B zoekt lief’: moeten kandidaten van reality-programma’s beter gescreend worden?

Moeten deelnemers aan reality-tv grondiger gescreend worden? De vraag is weer actueel nu blijkt dat Jelmont, kandidaat in ‘B&B zoekt lief’, een strafrechtelijk verleden heeft. Ook de andere B&B’s in het VTM-programma blijven niet gespaard van drama en geruzie. Hoe worden die kandidaten eigenlijk geselecteerd? En krijgen ze een achtergrondcheck? Wij vroegen het aan een expert mediarecht. “Soms is er

Lees meer »

KIJK. Nieuwe beelden tonen chaos op dak na aanslag op Trump

Nieuwe vrijgegeven beelden tonen een chaotische nasleep van de aanslag op Trump, terwijl verschillende mensen van de veiligheidsdienst op het dak staan. Naast hen ligt Thomas Crooks, de 20-jarige schutter die werd doodgeschoten door de Secret Service. De veiligheidsdiensten proberen zo snel mogelijk te weten te komen wat er precies is gebeurd, maar het wordt alsmaar duidelijker dat de communicatie

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

Koekeloeren geeft startende dj’s podium

Het gemeentebestuur organiseert in samenwerking met de jeugdraad de tweede editie van het openluchtfestival Koekeloeren op woensdag 14 augustus op het Concertplein. De vorige editie in 2023 was een heus succes en vond plaats onder een stralende zon, wat zorgde voor echte summervibes.
The post Koekeloeren geeft startende dj’s podium appeared first on KW.be.

Lees meer »