Zeven lichamen gevonden in Mexicaanse havenstad Acapulco

De lichamen van ten minste zeven mensen zijn gevonden in verschillende gebieden van de havenstad Acapulco, in het zuiden van Mexico.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse regering verstrengt schenkregels vanaf 2026. Hoe kan je nog belastingvrij schenken? “Op deze manier ben je geen belastingen verschuldigd”

Op 1 januari 2026 verstrengen de regels voor wie belastingvrij geld wil schenken via een bankgift, bijvoorbeeld aan kinderen, kleinkinderen of andere geliefden. Waarmee moet je rekening houden om achteraf niet door de fiscus alsnog de rekening te krijgen? Professor erfrecht Bart Chiau (UGent) legt haarfijn uit hoe je nog ruim een jaar belastingvrij kunt schenken.

Lees meer »

Testaankoop vraagt verbod op populair geneesmiddel Sinutab

Consumentenorganisatie Testaankoop vraagt een verbod Sinutab, het geneesmiddel tegen neusverstopping met hoofdpijn. Ook professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op tot een voorzichtiger gebruik. Het risico op een beroerte of hartaanval wordt immers onderschat. Dat schrijft ‘Het Laatste Nieuws’ woensdag.

Lees meer »

Biografie: Jo Brouns (CD&V) mag verlengingen spelen op Landbouw

Jo Brouns mag ook in de nieuwe Vlaamse regering minister van Landbouw blijven en krijgt er de bevoegdheid Omgeving bij, een sleutelpost als het gaat om stikstof en vergunningsprocedures. De 49-jarige politicus uit het Limburgse Kinrooi krijgt daarmee voor de CD&V een sleutelpost voor de komende jaren.

Lees meer »

Verdachte van poging tot gifmoord met thallium riskeert 20 jaar cel

Het Brusselse parket eist 20 jaar cel tegen een jonge twintiger die verdacht wordt van poging tot moord. De man zou het uiterst toxische thallium in een tube lichaamscrème hebben ingebracht, waarna ‘zijn beste vriend’ zichzelf vergiftigde. “Dit gaat om een verraderlijke misdaad, die een pijnniveau heeft veroorzaakt dat we nog nooit hebben gezien”, aldus de openbaar aanklager.

Lees meer »

Thomas krijgt make-over tijdens ‘Blind Getrouwd’ huwelijksreis in Mexico: “Karlien mag kiezen wat ermee gebeurt”

In de categorie ‘zaken die je zeker moet gedaan hebben op huwelijksreis in Mexico’: je kersverse echtgenoot restylen. Het is dan misschien geen mainstream activiteit, maar blind trouwen is dat ook niet. Newlyweds Karlien en Thomas trekken Mexico City dan ook in met een missie: een nieuw kapsel voor Thomas, die het lot van zijn lokken in de handen legt

Lees meer »

TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag

Nu zondag 6 oktober neemt 247TailorSteel Hooglede deel aan Open Bedrijvendag. De Nederlandse plaatstaalbewerker opent de deuren voor het grote publiek. Van 10 tot 17 uur is iedereen welkom voor een unieke blik achter de schermen van de toonaangevende fabrikant.
The post TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zonder aarzelen doet Koning Charles Samoaanse dans na tijdens receptie

Tijdens een receptie in het St. James’s Palace in Londen krijgt een ambassadeur koning Charles aan het dansen. Freddie Tuilagi, ambassadeur van Samoa in het Verenigd Koninkrijk, verrast de Britse monarch met een traditioneel lied tijdens een Commonwealth-receptie. Hij krijgt de zaal mee aan het zingen en voert ook een dans uit. Die bewegingen doet Charles zonder aarzelen na.

Lees meer »