Zeker twintig doden bij Russische raketaanvallen: “Een van de zwaarste aanvallen sinds begin van de oorlog”

Bij Russische aanvallen op Oekraïne, waarbij meer dan veertig raketten zijn afgevuurd op verschillende steden, is onder meer een kinderziekenhuis geraakt. Er zijn al meer dan 20 doden geteld en minstens 50 gewonden.

 

Meer krantenkoppen in België

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers deelt foto met cameraman Stijn in ziekenhuis: “Een kogelwonde, gebroken oogkas en gekneusde ribben, maar het doet vooral pijn aan de binnenkant”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende Hezbollah-militie. De Smet werd in het been geschoten, Ramaekers

Lees meer »

Oasis voegt nieuwe data toe aan tournee maar Britse fans zijn woedend over ticketprijzen in Noord-Amerika

Oasis heeft nieuwe data toegevoegd aan de tournee in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De band uit Manchester geeft volgend jaar extra shows in Toronto, East Rutherford, Los Angeles en Mexico-Stad. Maar de fans die al tickets kochten voor de reünietournee zijn woedend: “Misschien kunnen jullie de Britse fans die jullie hebben opgelicht, eerst terugbetalen?”, klinkt het.

Lees meer »

IN BEELD. Rally met exclusieve oldtimers vormt het hoogtepunt van Zoute Grand Prix: “Het zijn allemaal juweeltjes”

Hét hoogtepunt van de Zoute Grand Prix blijft de Zoute Rally by Stow, een race tussen exclusieve oldtimers van minstens 56 jaar oud. Niet de snelste, wél de meest consistente deelnemers eindigen op het podium. Ondertussen kunnen liefhebbers zich op de Zeedijk twee dagen lang vergapen aan 225 kunstwerkjes op wielen. “De vibe hier, die vind je nérgens anders.”

Lees meer »