Zeker 20 doden bij Russische raketaanval op verschillende steden in Oekraïne: “Een van zwaarste aanvallen sinds begin oorlog”

Bij een grootschalige Russische raketaanval op verschillende steden in Oekraïne zijn minstens 20 doden en tientallen gewonden gevallen. Dat hebben de lokale Oekraïense autoriteiten gemeld. In Kiev is onder meer een kinderziekenhuis getroffen. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (32) gaat partner tot twee keer toe met mes te lijf in Oostende: vijf jaar cel gevorderd voor dubbele poging tot doodslag

Tijdens een hoogoplopende ruzie in hun Oostends appartement stak Heidi R. (32) haar toenmalige partner neer met een keukenmes. Een dik jaar later ging ze de 37-jarige man nógmaals te lijf, deze keer met een steakmes. “Het geweld kwam van beide kanten”, pleitte haar advocaat. De procureur vroeg vijf jaar cel.
The post Vrouw (32) gaat partner tot twee

Lees meer »

Opnieuw orkaan op komst naar Florida? Meteorologen houden ontwikkelingen in Golf van Mexico nauwgezet in de gaten

Het zuidoosten van de VS is nog maar amper bekomen van de verwoestende impact van zware orkaan Helene of er staat al een nieuwe bedreiging klaar. Want in de komende dagen kan er zich boven de Westelijke Caribische Zee mogelijk een nieuwe tropische depressie ontwikkelen volgens de laatste weermodellen. Tegen het weekend zou die zelfs tot een orkaan kunnen uitgroeien.

Lees meer »

Man kraakt peperdure fles champagne om rond te spuiten op Oktoberfest, maar “decadent gedrag” krijgt veel kritiek

Niet alleen het bier vloeit rijkelijk op Oktoberfest in München, er worden ook liters wijn en champagne geschonken. Maar niet alle drank wordt opgedronken, blijkt uit bovenstaande video. Daarin kraakt een man een vijftienliterfles Veuve Clicquot van zo’n 5.500 euro om op de aanwezigen van Kufflers Weinzelt (wijntent, red.) te spuiten. De beelden circuleren nu op sociale media, maar het

Lees meer »

Robin Ramaekers en cameraman beschoten, in elkaar geslagen en urenlang ondervraagd in kelder in Beiroet: “Afgelopen 24 uur zijn heftig geweest”

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht aangevallen door een twintigtal mannen terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De mannen beschuldigden de journalisten ervan spionnen voor Israël te zijn. Bij het incident werd Stijn in zijn been geschoten en liep Robin breuken in zijn gezicht op. Beiden stellen het intussen

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Er stonden heel wat straffe renners aan de start op het WK… Maar eentje bleek nog net iets straffer…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »