Woning in Kortrijk tijdelijk onbewoonbaar na dakbrand

In de Pater Davidstraat in Kortrijk is een huis tijdelijk onbewoonbaar na een dakbrand. De bewoner belde de brandweer zelf en kon ontkomen met zijn 2 kinderen van 2 en 5 jaar oud. Het vuur woedde vooral in het dak, wat het extra moeilijk maakte voor de brandweer om te blussen. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

KIJK. Oeps: topje van ‘Modern Family’-actrice zakt af tijdens virale Tiktok-trend

Wie op TikTok zit zal ongetwijfeld deze trend al hebben zien passeren: koppels die op het nummer ‘Upside Down’ van Jack Johnson hun wederhelft ondersteboven draaien. Ariel Winter, vooral bekend als Alex Dunphy in de sitcom ‘Modern Family’, wou hetzelfde doen met haar vriend Luke Benward. Al draait het dansje eerder uit op een striptease, want Ariels borsten worden ontbloot

Lees meer »

Jacques Vermeire, Ereburger van Keerbergen: “Mijn trouw hier was Hollywood, dat had Keerbergen nog nooit meegemaakt!”

De gemeente Keerbergen stelde met trots twee buitengewone inwoners aan, die de prestigieuze titel van Ereburger kregen toegekend. Baron Peter Piot en Jacques Vermeire werden gelauwerd voor hun uitzonderlijke prestaties en hun diepe band met de gemeenschap van Keerbergen.
The post Jacques Vermeire, Ereburger van Keerbergen: “Mijn trouw hier was Hollywood, dat had Keerbergen nog nooit meegemaakt!” appeared first

Lees meer »

Meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs: “Jongste slachtoffer is negen jaar”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar”

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.
The post Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel

Lees meer »

LIVE ANTWERP-BEERSCHOT. Great Old blijft ook na de rust op zoek naar de dubbele voorsprong, Ratten zien af

Hoogspanning in Antwerpen. Aartsrivalen Antwerp en Beerschot kijken elkaar in de ogen. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat de Great Old 1-0 voor. Op slag van rust werd de dubbele voorsprong, op naam van Janssen, afgekeurd voor buitenspel. Beerschot heeft het niet onder de mat. De paars-witte fans houden zich vooralsnog rustig. Volg de derby op de

Lees meer »

Birgen Baes en KFCL (2A) blijven strijdvaardig na 3 op 15

Tweedeprovincialer KFC Lichtervelde blijft voorlopig een stuk beneden de eigen verwachtingen. In vijf matchen werd amper tweemaal gescoord. Eén van die goals leverde op de eerste speeldag drie punten op. Daarna verloor het team van trainer Birgen Baes vier keer na elkaar.
The post Birgen Baes en KFCL (2A) blijven strijdvaardig na 3 op 15 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Danny en Anita

Danny Bekaert en Anita Vereecke hebben op zaterdag 21 september hun gouden bruiloft gevierd. Het koppel huwde op 20 september 1974 in Oostende.
The post Goud voor Danny en Anita appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie opgelucht nadat doodrijder van studente Hannelore zwaardere straf krijgt: “Laat dit signaal zijn voor de maatschappij”

“We zijn opgelucht. Dat het proces dat een lijdensweg was eindelijk achter de rug is én dat hij zwaarder gestraft werd. Laat dit een signaal zijn voor de maatschappij: zo gedraag je je niet in het verkeer.” De familie van studente Hannelore Reyniers (21) zijn opgelucht nu doodrijder Wesley D. (43) zwaarder gestraft werd in beroep. Hij kreeg vier jaar

Lees meer »