“Wanhopige” Lewis Hamilton klopt kroonprins na emotionele strijd, maar voor onze F1-watcher is Verstappen alweer de mentale winnaar

Het volk wilde Norris. Het kreeg Hamilton. Ook goed. Het dak ging evengoed van de tribunes. Mooi menselijk verhaal. Maar, belangrijker: hoe ‘King Lewis’ alles perfect deed. Waarom Norris verloor. En waarom Max Verstappen ondanks die tragere Red Bull nu al zeker is van de wereldtitel. 

Meer krantenkoppen in België

“Eén van de domste dingen die ik in mijn leven heb gedaan”: jongeman fietst met 2 promille in bloed langs Kortrijkse ring R8 naar huis

“Wat een geluk dat je dit overleefd hebt.” De politierechter in Kortrijk was niet alleen streng maar ook opgelucht toen ze een 25-jarige jongeman uit Menen voor zich op het beklaagdenbankje kreeg. Hij stond terecht omdat hij na een zatte avond naar huis fietste… via de Kortrijkse ring R8.
The post “Eén van de domste dingen die ik in

Lees meer »

Volledig Pannes podium in klasse 2 op BK zeilwagenrijden

Aan de traditionele Potjesregatta, die voor de Belgische piloten ook als Belgisch Kampioenschap gold, namen 99 piloten uit zes landen deel. De Potjesregatta was daarmee het grootste internationale zeilwagenevenement dit jaar na het WK deze zomer in Frankrijk.
The post Volledig Pannes podium in klasse 2 op BK zeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet veilig geland in Eindhoven met 30-tal andere Belgen

Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en cameraman Stijn De Smet (37) zijn geland in Eindhoven. Ze konden vandaag terugkeren naar huis vanuit Beiroet nadat ze er werden aangevallen in de nacht van woensdag op donderdag. Het duo zat aan boord van het militaire vliegtuig dat vanmorgen vanuit Eindhoven richting Libanon vertrok, om onder meer Belgen en Nederlanders te repatriëren.

Lees meer »

Truckrun ten voordele van De Regenboog

Truckers voor Kinderen vzw organiseert de 31ste editie van de jaarlijkse Truckrun op zaterdag 5 oktober ten voordele van de kinderen van school De Regenboog. Elk jaar verschijnen ruim 120 tot 150 vrachtwagens aan de start om 14.30 uur en zij rijden een route van 65 kilometer. Dit jaar gaat het vanaf Koekelare naar Ichtegem,
The post Truckrun ten

Lees meer »

Opmerkelijke politieke stabiliteit in De Haan

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 23 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in De Haan, zetelen er vandaag nog altijd 22 in de gemeenteraad.
The post Opmerkelijke politieke stabiliteit

Lees meer »

Waterfactuur wordt 28 euro duurder onder nieuwe Vlaamse regering

Nu het Vlaamse regeerakkoord er is en de Vlaamse ministers de eed hebben afgelegd, sijpelen de concrete plannen van de nieuwe regering stilletjes aan door. Zo zal de waterfactuur voor een gemiddeld gezin onder de nieuwe Vlaamse regering duurder worden. Dat heeft minister-president Matthias Diependaele (N-VA) gezegd in een interview met onze krant.

Lees meer »