Vrouw (58) met auto overkop na botsing tegen boom in Gijverinkhove

De hulpdiensten werden maandagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval in Gijverinkhove (Alveringem). Een 58-jarige vrouw raakte er lichtgewond nadat ze over de kop ging met haar wagen.

Het verkeersongeval gebeurde rond 8.20 uur op de Gijverinkhovestraat in Gijverinkhove. Na het ongeval snelden een ziekenwagen en de politie ter plaatse, en daarna ook de brandweer voor de nodige signalisatie.

“Het ging om een 58-jarige vrouw uit Alveringem”, zegt korpschef Peter Billiouw van zone Spoorkin. “De vrouw kwam vanuit Gijverinkhove met haar Kia toen ze op de straat om onduidelijke reden de controle over haar stuur verloor. Ze botste eerst tegen een boom waarna haar auto kantelde. Het voertuig eindigde op het dak in het midden van de weg. Bij de knal gingen ook de airbags van de wagen open. De vrouw raakte gewond aan de onderbenen maar kon toch op eigen kracht het voertuig verlaten. Ze werd naar het ziekenhuis van Veurne gebracht.”

Dat mocht ze na een controle alweer verlaten. De politie Spoorkin deed de nodige vaststellingen waarna de brandweer de rijbaan nog schoonmaakte. (JH)

The post Vrouw (58) met auto overkop na botsing tegen boom in Gijverinkhove is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken”

Met een dagje vertraging gaat café ‘t Elfde Gebod vandaag woensdag 2 oktober open. “Om administratieve redenen”, verduidelijkt uitbaatster Tessa. De horecavergunning is sinds gisteren binnen, vandaag gaan de deuren dus open op het Kerkplein in Izegem.
The post Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie goede doelen genieten mee van opbrengst van Doggy Splash Day

Op zondag 22 september vond de zesde editie van Doggy Splash Day in het Izegemse openluchtzwembad plaats. De ruime belangstelling, ruim 800 baasjes en 350 honden, leverde een mooie duit op. “Daardoor konden we ook een derde goed doel een cheque van 750 euro schenken”, klinkt het bij Louise De Smet. De twee andere goede doelen kregen elk 1.500 euro.<br

Lees meer »

Man die als 6-jarige berucht Diddy-feest bijwoonde getuigt: “Overal cannabis en naakte vrouwen”

De veelbesproken ‘White Parties’ van Sean ‘Diddy’ Combs stonden niet bepaald bekend om hun kindvriendelijkheid. Dat ontdekte Justin Litovsky (30) al op zesjarige leeftijd. Hij was met zijn ouders in de Hamptons en dacht dat ze naar een gewone ‘middagbarbecue’ gingen. Ze kwamen echter terecht op één van de beruchte feesten. “Er was veel cannabis en topless vrouwen, zowel in

Lees meer »

Hij vierde de titel 30 uur lang en stond deze zomer op de radar van Club: wie is Mika Biereth, dé man om in de gaten te houden bij Sturm Graz?

Mikel Arteta vond hem ‘een ongelooflijke afwerker’, Club Brugge zag er in het voorjaar even zijn nieuwe nummer 9 in. Vandaag is Mika Biereth (21) evenwel hét wapen van Sturm Graz. Kennismaking met de man die zichzelf omschrijft als een kruising tussen Kane en Haaland. En waarom hij dan uiteindelijk niet bij blauw-zwart speelt?

Lees meer »

Walz en Vance houden civiel debat zonder knock-out

Anders dan in het debat tussen de presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris, hielden hun running mates J.D. Vance en Tim Walz af en toe een ernstige beleidsdiscussie. Daarin was de geroutineerde Republikein duidelijk meer op zijn gemak dan zijn Democratische tegenstrever. “Ik kan soms een oen zijn.”

Lees meer »

“Het had erger kunnen zijn. Er is tenslotte niemand gestorven”: burgemeester van Mazan duikt onder na controversiële uitspraken over verkrachtingszaak

Tijdens het verkrachtingsproces in Avignon komen de schijnwerpers niet alleen op de 51 mannen te staan, die ervan beschuldigd worden Gisèle Pelicot te hebben verkracht, maar ook de burgemeester van Mazan moet meer dan hem lief is voor het voetlicht treden. Zijn uitlatingen tijdens een interview met de Britse openbare zender ‘BBC’ zijn zodanig in het verkeerde keelgat geschoten dat

Lees meer »

Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in de markt”

Nadat de Izegemse Koekoek het maar drie maanden uitzong, start nu een nieuwe zaak waar ‘t 25ste Uur als café jarenlang een trekpleister was. In de Hallestraat gaat Roderick Xhafer (21) van start met Macaroni Time, een gloednieuw pastarestaurant.
The post Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in

Lees meer »

Vierde editie Garnaalkrokettenfestival van start

Zaterdag kort voor de middag ging een nieuwe editie van het Garnaalkrokettenfestival van start. Alle 7.000 tickets zijn al de deur uit. “Dit event hoort gewoon bij Oostende.”
The post Vierde editie Garnaalkrokettenfestival van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegtuigbom ontmanteld in Kumtich: “Goed verlopen, met dank aan koelbloedigheid van DOVO en Civiele Bescherming”

De vliegtuigbom die een boer op zijn akker in Kumtich, bij Tienen, had ontdekt, is vanmorgen onklaar gemaakt door DOVO en de Civiele Bescherming. Er waren strenge veiligheidsmaatregelen genomen tijdens de operatie: omwonenden mochten hun huis een paar uur lang niet verlaten, de E40 werd een tijd afgesloten en ook het treinverkeer werd stilgelegd. De bom wordt nu weggebracht om

Lees meer »