Verbaal steekspel zet rivaliteit op scherp tussen de ‘Grote Drie’: “Geen balls? Ik noem dat koersinzicht”

 

Met enkele prikjes aan het adres van Jonas Vingegaard en Visma-Lease a Bike hebben Tadej Pogacar en Remco Evenepoel de rivaliteit binnen de top drie in de stand op scherp gezet. Vingegaard zelf lijkt niet onder de indruk.

 

Meer krantenkoppen in België

“We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”: SV Gullegem moet dringend puntenpakken

FC Gullegem slikte vorige speeldag aan huis tegen hekkensluiter Lebbeke de derde nederlaag op rij. Zondag wacht een moeilijke verplaatsing naar Westhoek. “We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”, hoopt T1 Stefaan Deloose.
The post “We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”: SV Gullegem moet dringend puntenpakken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boekhoudster stal 93.000 euro van hogeschool, maar krijgt geen straf: “Ik zal alles netjes terugbetalen”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.

Lees meer »

Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel

CultuurWinkel organiseerde dit jaar een eerste editie van de Winkelnaris Universalis. Afgelopen zaterdagavond vond in De L!NK de finale plaats. Lethysia Holvoet toonde zich de meest complete Winkelnaar.
The post Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Youtuber Acid betaalt tienduizenden euro’s aan ouders van ex-Reuzegommer om nieuw proces te ontlopen

Youtuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, heeft een financiële regeling getroffen met de ouders van de ex-Reuzegommer die hem voor de rechter hadden gedaagd. De ouders eisten een schadevergoeding omdat Acid in een filmpje de voormalige Reuzegommer én het restaurant van zijn ouders bij naam noemde. Hij vroeg z’n volgers ook om slechte reviews te schrijven over hun zaak.

Lees meer »

Spanningen bij PSG: Ousmane Dembélé uit selectie voor Arsenal gelaten na “verhitte discussie” met trainer Luis Enrique

PSG rekent morgenavond in de Champions League-match tegen Arsenal niet op Ousmane Dembélé. De Franse international, die onlangs nog scoorde tegen de Rode Duivels, werd uit de selectie gelaten door z’n trainer Luis Enrique. Volgens Franse media kwam het tijdens de nabespreking van de match tegen Rennes tot een verhitte discussie tussen de coach en de winger.

Lees meer »

Paul Magnette “beledigd” door uitspraken van de paus over vrouwen

PS-voorzitter Paul Magnette is misnoegd over uitspraken die paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan ons land heeft gedaan over vrouwenrechten. Dat zei hij zondag bij RTL-TVi. Magnette trad niet in detail, maar verwees wellicht naar de conservatieve standpunten die de paus uit de doeken deed in zijn toespraak bij de UCLouvain.

Lees meer »

Michiel de Meyer te zien als Shrek in ‘Shrek de Musical’: “Het is een uitdagende rol door het kostuum én het masker”

Dit theaterseizoen wordt het iconische verhaal van de oger Shrek opnieuw tot leven gebracht op de planken. Shrek de Musical, geproduceerd door Van Hoorne Studios, is na een succesvolle tourstart onderweg door Nederland en zal in juni 2025 ook te zien zijn in België, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent. Van Hoorne Studios kondigt nu aan dat musicalacteur Michiel

Lees meer »

Griepvaccinatie bij ouderen blijft te laag: experts roepen op om prik te zetten

Griepvaccinatie is cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten, ver onder het doel van 75 procent van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat moet beter, zeggen experts woensdag op een persconferentie van huisartsenvereniging SSMG, waar ook viroloog Marc Van Ranst zijn licht liet schijnen over het komende

Lees meer »