Vandalen richten spoor van vernieling aan en jagen buurtbewoners stuipen op het lijf: “Er hing zelfs bloed aan mijn motorkap”

Twee vandalen trokken zaterdagnacht een spoor van vernieling door Kieldrecht. Ze joegen Peggy (49) en haar zoon Donny (17) de stuipen op het lijf. “Ze maakten ruzie en één van hen sloeg met zijn vuist op onze ruit. Vorige week raakten we allebei gewond bij het busongeval en nu komt dit er ook nog eens bij”, vertelt Peggy. “Alsof we nog geen zorgen genoeg hebben.”

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter”

De bachelor Industrieel Productontwerpen van Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) is uitgeroepen tot de beste designschool ter wereld op de internationale competitie The Rookies Awards. Ook Digital Arts & Entertainment scoorde opnieuw als beste gameopleiding, deze keer in de categorie Mobile Games.
The post Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paul en Greta vieren gouden bruiloft

Op vrijdag 20 september vierden Paul Listhaeghe en Greta Deriemaecker hun 50e huwelijksverjaardag. Het koppel met een gouden randje huwde op 20 september 1974 in Ruiselede. Paul en Greta vierden hun gouden bruiloft in het gemeentehuis in het gezelschap van familie en vrienden. (MM/foto MM)
The post Paul en Greta vieren gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »