Union-spits Mohamed Amoura trekt naar Wolfsburg en brengt meer dan 20 miljoen euro op

 

Mohamed Amoura (24) komt volgend seizen uit voor Wolfsburg. De Algerijnse spits van Union wees in mei nog een bod van de Duitse club af, maar nu is de deal rond. De spits is zo de op één na duurste uitgaande transfer van de Brusselaars. Al gaat het voorlopig om een uitleenbeurt met een verplichte aankoopoptie.

 

Meer krantenkoppen in België

Grasplein voor bandencentrale van Jean-Luc is Wilde Westen van verkiezingsborden: “Iedereen die wil, mag erbij”

Er staan tientallen verkiezingsborden op het grasveldje voor de Premio Coppens bandencentrale aan de Albrechtlaan in Aalst, voor, rond en naast elkaar. Van zaakvoerder Jean-Luc Coppens mag elke partij borden plaatsen voor zijn bedrijf. Er is maar één voorwaarde: “Eens de verkiezingen voorbij zijn, moeten ze de borden wel komen weghalen”, zegt hij.

Lees meer »

Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in Wevelgem gaat naar het goede doel

Een loods aan de achterzijde van de Porseleinhallen in Wevelgem wordt letterlijk het nieuwe werkterrein voor het project Bike4All. Oude fietsen worden er verzameld en opgeknapt. Die herstelde fietsen worden hier verkocht aan mensen die het moeilijk hebben. Die opbrengsten gaan naar CooP-Uganda waar Bike4All fietsen ter beschikking stelt voor verschillende doelgroepen.
The post Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in

Lees meer »

Griepseizoen in aantocht: experts roepen ouderen en andere risicogroepen op om zich te laten vaccineren

Experts roepen risicogroepen op om zich te laten vaccineren tegen het griepvirus. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten. Dat aantal ligt ver onder het doel van 75 procent dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voorop stelt. Een griepvaccinatie is nochtans cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen.

Lees meer »

Waarom kwam er geen Belgische reactie op de aanval van Pogacar? “Ik zei nog dat we attent moesten zijn voor de oversteek van Tadej”

Geen honderdste medaille voor bondscoach Sven Vanthourenhout. Aan Tadej Pogacar was niks te doen, maar toen de Sloveen op vier ronden van het einde aanviel, gaven de Belgen niet meteen thuis. Werden ze verrast? Hadden ze geen superdag? En waarom kregen ze amper steun? “Ik snap de tactiek van sommige landen niet. De Fransen demarreerden terwijl Alaphilippe stond te plassen.”

Lees meer »

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiener (18) zit vast in auto die door defect plots meer dan 160 km/u rijdt, maar wordt gered door gewaagd manoeuvre van politieman

Een achttienjarige bestuurder vreesde midden september voor zijn leven toen de SUV waarmee hij reed plots uit zichzelf begon te versnellen. De defecte auto vloog met 160 km/u voorbij een politieman, die snel de achtervolging inzette. “Ik kon hem amper bijhouden”, klinkt het. “Hij bleef maar versnellen, maar de weg liep dood.” Dus moest de agent snel ingrijpen om het

Lees meer »

Dolly Parton doneert miljoenen na orkaan Helene

Dolly Parton heeft een miljoen dollar (meer dan 911.000 euro) gedoneerd om de hulpverlening na de verwoestende orkaan Helene te ondersteunen. Dat meldt onder meer Fox News. De Amerikaanse countryster maakte dat vrijdag bekend tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Oasis-reünie trekt volgend jaar ook met vijf shows naar VS, Mexico en Canada en schrapt ‘dynamische’ ticketprijzen

Oasis treedt volgend jaar ook op in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De Britse band kondigde maandag vijf nieuwe shows aan. Eerder werd al bekend dat de broers Liam (52) en Noel (57) Gallagher samen langs Britse en Ierse steden gaan touren. Die shows waren binnen een mum van tijd uitverkocht. De ‘dynamische’ ticketprijzen laten ze in Noord-Amerika wel

Lees meer »

KIJK – Autoveiling Zoute Grand Prix pakt uit met bijzondere bolides: “Mikken op 20 miljoen euro”

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober vindt in Knokke-Heist de vijftiende editie van de Zoute Grand Prix plaats. De kapitaalkrachtige kustgemeente wordt omgetoverd tot het walhalla van klassieke en hedendaagse auto’s. Op de laatste dag gaan zeventig unieke wagens onder de hamer. Veilinghuis Bonhams stelt de toppers nu al eens voor.
The post KIJK – Autoveiling

Lees meer »