Sterke start voor nieuwe film ‘Despicable Me 4′, maar succes ‘Inside Out 2′ houdt aan

De film ‘Despicable Me 4′ doet het goed in de Amerikaanse bioscopen. De animatiefilm domineerde de concurrentie en bracht in de eerste vijf dagen sinds de release 122,6 miljoen dollar (ruim 113 miljoen euro) op. Volgens vakblad ‘Variety’ heeft de film wereldwijd nu 229,5 miljoen dollar (bijna 212 miljoen euro) opgebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Personeel van bekende Home Georges Theunis komt samen

Sinds 2013 komt het personeel dat werkte in het Home Georges Theunis in Oostduinkerke, samen voor een gezellige avond met een lekker feestmaal in ’t Spaans Kwartier in Izenberge. Alhoewel de groep ieder jaar een beetje slinkt, houden inrichters Jenny Dewaele en Trees Devos eraan om de traditie voort te zetten.
The post Personeel van bekende Home Georges Theunis

Lees meer »

Stad Antwerpen neemt nieuwe regels op in politiecodex tegen onzedelijk gedrag

De stad Antwerpen heeft enkele nieuwe regels ingeschreven in de politiecodex van de stad, om ongepast of aanstootgevend gedrag tegen te gaan. Dat deed ze nadat een aantal zaken uit het Strafwetboek zijn gehaald. De nieuwe regels moeten onder meer wantoestanden in het Schipperskwartier tegengaan. Maar oppositiepartijen Groen en PVDA vinden de regels te vaag en vrezen dat er nu

Lees meer »

Zijn er wél getuigen? “Minstens één renster reed bij Muriel Furrer toen ze noodlottige val maakte”

Volgens de Zwitserse krant ‘Blick’, al dagen leidinggevend rond het tragische nieuws, was er wel degelijk minstens één getuige die Muriel Furrer (18) een afwijkend manoeuvre zag maken voor haar noodlottige val in de juniorenkoers op het WK wielrennen. Het nam contact op met de federaties en kreeg bevestigd: de Zwitserse reed niet alleen. Worden de omstandigheden zo ietwat opgehelderd?

Lees meer »

Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie

Het parket voert een onderzoek naar de dood van een 29-jarige gewezen politieagente. Er wordt onderzocht of leden van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag. De vrouw stapte uit het leven, zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Toen ik mezelf bij ‘Komen eten’ zag, dacht ik: wat is er met mij gebeurd?”: Gert Verhulst en Viktor lassen alcoholvrije maand in

“Wij staan droog”, onthullen Gert Verhulst (56) en zoon Viktor (30) in de nieuwste aflevering van hun podcast ‘Gert & Vik’. Het duo heeft na hun deelname aan ‘Komen eten’ besloten om minstens een maand geen alcohol te drinken. “Elk jaar probeer ik wel een periode alcoholvrij te leven, maar het blijft lastig om niet in de verleiding te komen.”

Lees meer »

Pure luxe met een stevig prijskaartje: zo beleefden de koppels van ‘Blind getrouwd’ hun huwelijksreis in Mexico

Na een spannend jawoord en een spetterend huwelijksfeest, is het eindelijk tijd voor de ‘Blind getrouwd’-koppels om te genieten van wat rust. Hun luxueuze honeymoon in een vijfsterrenhotel in Mexico biedt hen de perfecte setting om elkaar beter te leren kennen. ‘Story’ neemt je mee op tour door het adembenemende resort en onthult het indrukwekkende prijskaartje van hun verblijf. Maar

Lees meer »

Zoo Antwerpen neemt afscheid van icoon: nijlpaard Hermien (43) is ingeslapen

Droevig nieuws uit de Antwerpse zoo. Nijlpaard Hermien is vandaag ingeslapen in het bijzijn van haar dierenverzorgers. Het dier was hoogbejaard en sukkelde al enkele jaren met haar gezondheid. Ze werd 43 jaar oud. Haar stoffelijke resten worden onderzocht. “Zo blijft ze na haar dood een verschil maken voor haar soortgenoten”, schrijft de zoo in een bericht.

Lees meer »

Moeilijk seizoensdebuut voor Volley De Haan: “Het is knokken voor elk punt”

Ook in de derde wedstrijd van het seizoen zijn de dames van Volley De Haan er niet in geslaagd om punten te rapen. Vorig weekend was zelfs het puntenloze Divo Ingelmunster B een maatje te groot voor de kustdames. Secretaris en ploegverantwoordelijke Koen Desendere (59) beseft ten volle dat het een heel moeilijk seizoen wordt.
The post Moeilijk seizoensdebuut

Lees meer »