Samen kostten ze 35 miljoen euro: hoe Club Brugge in ‘Operatie Opkuis’ zo snel mogelijk af wil van reeks overbodige spelers

Met enkele veelbelovende transfers heeft Director of Football Dévy Rigaux zijn entree bij Club Brugge niet gemist. Óók belangrijk: onderdak vinden voor vijf overbodige spelers, die gezamenlijk 35 miljoen euro hebben gekost. Tijd voor Operatie Opkuis. 

Meer krantenkoppen in België

Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens dankzij vaderschap: “Bewuste keuze om pas op mijn 40ste papa te worden”

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Zware klap nadat chauffeur de voorrangsregels negeert

Op het kruispunt van de Slijperstraat met de Groenestraat in Oostnieuwkerke kwam het donderdag omstreeks 17 uur tot een zware aanrijding waarbij twee voertuigen betrokken waren. Een van de chauffeurs gaf bij het ongeval geen voorrang.
The post Zware klap nadat chauffeur de voorrangsregels negeert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oasis voegt nieuwe data toe aan tournee maar Britse fans zijn woedend over ticketprijzen in Noord-Amerika

Oasis heeft nieuwe data toegevoegd aan de tournee in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De band uit Manchester geeft volgend jaar extra shows in Toronto, East Rutherford, Los Angeles en Mexico-Stad. Maar de fans die al tickets kochten voor de reünietournee zijn woedend: “Misschien kunnen jullie de Britse fans die jullie hebben opgelicht, eerst terugbetalen?”, klinkt het.

Lees meer »

Dolly Parton doneert miljoenen na orkaan Helene

Dolly Parton heeft een miljoen dollar (meer dan 911.000 euro) gedoneerd om de hulpverlening na de verwoestende orkaan Helene te ondersteunen. Dat meldt onder meer Fox News. De Amerikaanse countryster maakte dat vrijdag bekend tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Na nieuwe glansprestatie bij Arsenal: wanneer zien we déze Trossard bij de Rode Duivels? “Hij moet eens bepalend kunnen zijn”

Leandro Trossard (29) was gisterenavond met een knappe assist nog maar eens bepalend voor Arsenal. En dat op het grootste toneel, in de Champions League, tegen een topploeg als PSG. Maar waarom hebben we die Trossard nog niet bij de Rode Duivels gezien? “Hij moet een keer belangrijk kunnen zijn”, denken onze analisten Marc Degryse en Toby Alderweireld.

Lees meer »

Winnaars autozoektocht ontvangen hun prijs

In oc ’t Zonnerad vond de prijsuitreiking plaats van de autozoektocht die georganiseerd werd door Prime Productions in samenwerking met de toeristische dienst van de gemeente Zonnebeke.
The post Winnaars autozoektocht ontvangen hun prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »