Renée en Abdelaziz vieren gouden bruiloft

Abdelaziz Bouaissi en Renée Steen uit De Panne zijn vijftig jaar getrouwd.

Abdelaziz Bouaissi werd geboren in Djerba, in Tunesië, in 1949. Renée Steen zag het levenslicht in 1953 in Oostende. Het paar leerde elkaar kennen in de Souk du Maroc, toen Renée als jobstudente werkte in Hotel Continental. Vijftig jaar geleden schoven ze in De Panne de trouwringen aan elkaars vinger.

Abdelaziz maakte carrière als makelaar en Renée ging aan de slag als verkoopster. Het stel kreeg twee dochters en die zorgden voor familie-uitbreiding met vier kleinkinderen.

Sinds Abdelaziz en Renée met pensioen gingen, genieten ze met volle teugen van een flinke wandeling maken en op restaurant de voeten onder tafel schuiven voor een lekker etentje.

The post Renée en Abdelaziz vieren gouden bruiloft is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

In het hoofd van Kamala Harris: “Ooit legde ze een rechter zo hard op de rooster dat enkel nog een stotterende schooljongen overbleef”

Ze vallen nog amper bijeen te vegen, de scherven van alle glazen plafonds die Kamala Harris (59) al heeft verpulverd. Maar wie is de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump écht? Ze legde een rechter eens zo hard op de rooster dat enkel nog een stotterende schooljongen overbleef en hoe ze reageerde op het huwelijksaanzoek van haar man zegt

Lees meer »

Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend

Het zag er een paar dagen naar uit dat de voetploeg VK Akkers Middelburg, bij gebrek aan een terrein, zou ophouden te bestaan. Samen met de eigenaars van het terrein en de gemeente heeft de ploeg een (tijdelijke) oplossing gevonden.
The post Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Scoutslokaal Boechout onbruikbaar na brand: kinderen die er op kamp waren, krijgen elders onderdak en frietjes op terrein van Sfinksfestival

Een pot op het vuur in een scoutslokaal in Boechout heeft een kleine brand en veel rook veroorzaakt. 37 kinderen uit Gembloux waren er op kamp. Ze zijn allemaal ongedeerd maar moesten voor hun laatste kampavond uitwijken naar een lokaal van de gidsen. De burgemeester contacteerde de organisatie van het Sfinksfestival. Die was nog aan het afbreken en hebben hun

Lees meer »

Danny Saey en Jodith Albarico organiseren ‘Kunst op mijn adres’: “Weerspiegel mijn levensloop in de werken die ik schilder”

Danny Saey (66) en zijn vrouw Jodith Albarico (36) maken zich op voor een eerste editie van ‘Kunst op mijn adres’ in Beernem. 25 jaar lang organiseerde Danny met zijn drie broers in Sint-Joris de expo ‘Kijken naar Kunst’ tijdens de septemberkermis. Zeven jaar na de laatste editie en na een bijzondere levensloop, is Danny met zijn vrouw klaar voor

Lees meer »