Remco Evenepoel komt nu op onbekend terrein: hoe zal zijn allrounderslichaam reageren op de lange slooppartij die de Tour is?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Marcel en Monique

Op zondag 8 september vierden Marcel Dochy (74) en Monique Berghman (72) hun gouden jubileum in het Munchenhof in Langemark.
The post Goud voor Marcel en Monique appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeeland wil met andere Nederlandse provincies optrekken tegen Vlaams wegenvignet

De Nederlandse provincie Zeeland gaat de provincies Noord-Brabant en Limburg benaderen over het voornemen van de Vlaamse regering om voor buitenlandse automobilisten een wegenvignet te verplichten. Gedeputeerde Harry van der Maas (mobiliteit) zei vrijdag dat Vlaanderen dergelijke plannen eerder heeft gehad en dat Zeeland toen samen met Brabant en Limburg heeft geageerd.

Lees meer »

Hond leeft op worst en brood met koffie omdat baasje ‘geen geld heeft voor hondenbrokken’: “Maar in zijn woonkamer stond wel een Playstation 5 van 500 euro”

De Leuvense rechtbank hield woensdagvoormiddag een themazitting over dierenwelzijn, naar aanleiding van Werelddierendag. De slachtoffers bij die zaken waren dus geen mensen, maar konijnen, honden en een schaap. Zo kwam er onder andere een zaak voor van een Leuvenaar die zijn hond geen brokken geeft, maar brood en worst met koffie. “Dat dier zou op die leeftijd zo’n 25 kilo

Lees meer »

Ex-leraar verdacht van zedenfeiten 20 jaar geleden: man werd nog genomineerd tot ‘Leraar van het Jaar’

Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar een voormalige leraar van vrije basisschool De Parel in Lichtaart (Kasterlee). De 61-jarige man uit Vorselaar zou ruim twintig jaar geleden de seksuele integriteit van een aantal leerlingen hebben aangetast. “Enkele oud-leerlingen hebben hierover verklaringen afgelegd”, zegt Kristof Aerts, woordvoerder bij het parket in Antwerpen.

Lees meer »

KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder nieuwe padelvelden ligt waterbuffer van 680.000 liter”

Op het sportpark in Rumbeke werd vrijdagavond het project ‘Sporten op Water’ officieel geopend. Voetbalclub KSV Rumbeke en vzw Rista sloegen de handen in elkaar om op de site een nieuw kunstgrasveld voor de voetbalclub en een padelhal voor tennis-en padelclub Rumbeke te realiseren.
The post KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder

Lees meer »

Minstens zes doden bij nieuwe Israëlische aanval op centrum van Beiroet, ook twee Belgen gewond

Israël heeft afgelopen nacht een hulpverlenerspost van de pro-Iraanse militie Hezbollah in het centrum van Beiroet aangevallen. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Elf anderen zijn gewond geraakt. Het gaat om de tweede aanval op Beiroet deze week. Het Israëlische leger heeft intussen ook een nieuw evacuatiebevel uitgevaardigd voor delen van het zuiden van de stad. Volg

Lees meer »

Hezbollah-leider “voorlopig” begraven op onbekende locatie – Nederlands vliegtuig dat Belgen ophaalt, is geland in Beiroet

Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah die vorige week vrijdag door een Israëlische aanval gedood werd, is op een onbekende locatie begraven. Dat meldt een anonieme bron dichtbij Hezbollah vrijdag. Nasrallah werd “voorlopig” begraven in afwachting van omstandigheden die een volksbegrafenis zullen toelaten. Momenteel is dat volgens de bron niet mogelijk vanwege dreigementen van Israël om de begrafenis en iedereen

Lees meer »