Pommelien Thijs volgt zichzelf niet op als winnaar Zomerhit: dit zijn alle genomineerden

De genomineerden voor Zomerhit 2024 zijn bekend. Deze twintig artiesten zullen deze zomer de strijd aangaan voor de felbegeerde trofee. Van nieuwkomer Leez tot Laura Tesoro en Belle Perez: wij zetten de kandidaten op een rij. 

Meer krantenkoppen in België

Strenge scores van Viktor in ‘Komen eten’ zorgen voor nare nasmaak bij de Verhulstjes: “Dit doe je toch niet bij familie”

Dat Viktor Verhulst zijn rol als jurylid in ‘Komen eten’ serieus nam, was duidelijk. In tegenstelling tot Marie, Gert en Ellen, was hij spaarzaam met tienen. Zo gaf hij Ellen slechts een zes voor sfeer en gezelligheid, en ook Marie’s kookkunsten kwamen net aan een voldoende. En die ‘slechte’ punten blijven ten huize Verhulst ook nu nog nazinderen. “Dat doe

Lees meer »

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Organisatie past gevaarlijke strook aan na commentaar Kopecky: “Zorgen voor maximale veiligheid”

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gaan enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Welk wit konijn zal Conner Rousseau (Vooruit) uit zijn hoed toveren om Liesbeth Homans (N-VA) op te volgen?

Liesbeth Homans (N-VA) moet de verhuiswagen nog niet bellen: na een telefoontje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau mag ze nog tot het eind van het jaar parlementsvoorzitter blijven. Waarom vinden de socialisten niemand om de post — waar een mooi loon van ruim 200.000 euro per jaar aan vasthangt — in te vullen? Wij overlopen wie in aanmerking kan komen voor

Lees meer »

Een geschiedenis van geweld: hoe Sean ‘Diddy’ Combs als seksueel roofdier heel zijn carrière lang geen ‘neen’ duldde

‘It’s bad boy for life.’ De tekst van z’n grootste hit krijgt een bijzonder wrange nasmaak. Want Sean ‘Diddy’ Combs (54) blijkt niet simpelweg een bad boy, wel een seksueel roofdier van het ergste allooi. De rapper kijkt aan tegen meer dan honderd aanklachten voor seksueel misbruik, waarbij zelfs een kind van amper 9 jaar betrokken zou zijn. En zo

Lees meer »

Waarom kwam er geen Belgische reactie op de aanval van Pogacar? “Ik zei nog dat we attent moesten zijn voor de oversteek van Tadej”

Geen honderdste medaille voor bondscoach Sven Vanthourenhout. Aan Tadej Pogacar was niks te doen, maar toen de Sloveen op vier ronden van het einde aanviel, gaven de Belgen niet meteen thuis. Werden ze verrast? Hadden ze geen superdag? En waarom kregen ze amper steun? “Ik snap de tactiek van sommige landen niet. De Fransen demarreerden terwijl Alaphilippe stond te plassen.”

Lees meer »

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

Na Irans tegenaanval: opent Israël nog een front?

Nu Israël met herwonnen vertrouwen het offensief heeft aangevat in het Midden-Oosten, slaat Iran terug. Dat is een risicovolle zet. “Iran aanvallen staat al twintig jaar op de wenslijst van Netanyahu. Het is misschien te verleidelijk om het nu niet te doen.”

Lees meer »