Paramount gaat akkoord met Skydance-fusie: deal van 2,4 miljard dollar

De Hollywoodstudio Paramount Global heeft ingestemd om samen te gaan met het productiehuis Skydance Media van film- en tv-producent David Ellison. Met de deal komt een einde aan een lange reeks van onderhandelingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Pediater veroordeeld tot jaar cel met uitstel voor dood van Luana (11): “Haar overlijden had vermeden kunnen worden”

Een Genkse pediater van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is veroordeeld tot een jaar met uitstel. Hij was als behandelende arts verantwoordelijk voor de dood van patiëntje Luana Kleynen (11). Het meisje werd in 2019 met spoed opgenomen, maar stierf door een foute diagnose. “Hij veroorzaakte door gebrek aan voorzichtigheid en voorzorg haar overlijden.”

Lees meer »

Anderlecht draait mee bovenin, Union pas 26ste en Cercle is leider: ontdek hier het programma en de klassementen in Europa League en Conference League

Zes op zes voor Anderlecht in de Europa League, nadat het knap won op het veld van Real Sociedad. Daardoor draait paars-wit bovenaan mee – het staat momenteel vijfde. Union raakte niet verder dan een 0-0 tegen Bodo/Glimt en vertoeft in de gevarenzone. In de Conference League kon AA Gent niet stunten op het veld van Chelsea. Cercle Brugge opende

Lees meer »

Nog nooit zag Vlaamse regering er zo vrouwelijk uit: Demir (N-VA) minister van Onderwijs, Caroline Gennez (Vooruit) krijgt Welzijn

Nu de op een na langste Vlaamse formatie eropzit en de drie coalitiepartners hun casting bekend hebben gemaakt, wordt duidelijk hoe de volgende Vlaamse regering eruit zal zien. Opvallend: zes van de negen ministers zijn vrouwen. Voor het eerst zijn er dus meer vrouwen dan mannen in de Vlaamse regering. Hieronder een overzicht van alle ministers.

Lees meer »

“Na drie minuten stond Bart Verhaeghe daar, met het shirt van Lionel Messi”: Mister Champions League Hans Vanaken gidst ons door zijn truitjescollectie

Hans Vanaken (32) is behalve de ‘Mister Champions League’ van Club Brugge ook fanatieke verzamelaar van voetbalshirts. Voor zijn 50ste wedstrijd op het kampioenenbal duikt hij in zijn collectie van meer dan 250 truitjes. Een ‘trip down memory lane’, aan de hand van Lionel Messi, Kylian Mbappé en Eden Hazard: “Ik wist niet eens of hij mijn naam kende.”

Lees meer »

Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen”

Buitenschoolse opvang De Paddestoel, gelegen aan de Sint-Arnolduslaan in Sint-Michiels, heeft vrijdag de deuren geopend. De opvang is een nieuwe locatie voor welzijnsvereniging De Blauwe Lelie (OCMW Brugge), dat kwalitatieve kinderopvang aanbiedt in de Brugse regio.
The post Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na sloop verloederde hoek bouwt woonmaatschappij zes sociale woningen voor budgethuren in Menen

Het Chinees restaurant op de hoek van de Kortrijkstraat met de Aug. Debunnestraat in Menen is verdwenen, net als vijf aanpalende woningen. In de plaats bouwt Woonmaatschappij Impuls begin volgend jaar zes eengezinswoningen. “We blijven inzetten op stadkernhernieuwing”, klinkt het.
The post Na sloop verloederde hoek bouwt woonmaatschappij zes sociale woningen voor budgethuren in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »