Niet in het blauw maar wel in het ‘Duits’: Evenepoel en Soudal-Quick Step trainen op rustdag in aparte shirts

Een opvallende outfit deze ochtend, toen Soudal-Quick Step tijdens de rustdag in de Tour de France erop uit trok voor een trainingstocht in en rond Orléans. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers

Op zaterdag 12 oktober is er in het Fabriekspand de eerste editie van het Oktoberfest. Onder andere charmezanger Jens, Yves Seghers en de PartyShakerz zorgen er voor de sfeer. “Inmiddels zijn al 650 kaarten verkocht”, aldus organisator Tim De Bree.
The post Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor Groot Middelkerke maakt volledige lijst bekend

Lijstduwer Filip Soetaert maakte onlangs de 25 kandidaten van de lijst Voor Groot Middelkerke bekend. Opvallend is de grote diversiteit aan kandidaten die zich engageren op deze lijst.
The post Voor Groot Middelkerke maakt volledige lijst bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg duizenden euro’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »

Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden

De eerste fase van de vergroening en ontharding van Athena campus Drie Hofsteden is onlangs afgewerkt. Het gaat om de bijna afgewerkte zone speelplaats en de binnentuin. De ontharding en de vergroening gaat om 3,4 hectare van de 6 hectare grote campus.
The post Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leon (5) heeft kanker, zusje Mia (3) onderging twee hartoperaties: “Het heeft geen zin om te piekeren”

Een jonge familie met twee zwaar zieke kinderen: soms is het leven een vieze brij. Zo ook voor het gezin van pediater Eline Hensels (32) uit Balen. Toen dochter Mia (3) voor de tweede keer herstelde van een openhartoperatie, vonden haar collega-artsen bij zoontje Leon (5) een hersentumor. Vorige maand kreeg hij zijn 70ste chemo. “Of de tumor ooit verdwijnt,

Lees meer »

Nooit uitgezonden interview met pedoseksueel kan Axel Daeseleire zuur opbreken

Acteur en tv-presentator Axel Daeseleire riskeert voor de rechtbank te komen voor een interview dat hij naar aanleiding van het tv-programma ‘Axel gaat binnen’ heeft afgenomen. Dat meldt HLN. Volgens het parket maakten de makers van het tv-programma, waaronder dus ook Daeseleire, onder meer “misbruik van de zwakbegaafdheid” van de persoon, die een IQ van 67 zou hebben.

Lees meer »

2.000 Belgen hebben alcoholslot, waarvan slechts 9 voor het leven. Kostprijs blijkt obstakel: “Niet iedereen kan er 3.000 euro per jaar voor betalen”

De chauffeur van het dodelijke ongeval in Koningshooikt, Louis W., kreeg onder meer een alcoholslot voor het leven. Uitzonderlijk: het is nog maar de negende keer dat een rechter die sanctie oplegde. Zo’n alcoholslot kost toch al snel drieduizend euro per jaar. Politierechters zijn daarom terughoudend om zulke sanctie op te leggen, omdat niet iedereen dat kan betalen. “En daar

Lees meer »