Nicole (74) en Christian (75): “Nadat hij me kuste, zei ik: ‘Oké, ik wil een koppel zijn, maar mijn hond slaapt op bed en ik blijf roken’”

Hij is meegaand, zij totaal niet. Hij is altijd kalm, zij een opgejaagde kip. Hij zegt niet veel, zij praat voor twee. “Voor drie ook, als het moet.” De verschillen tussen Nicole D’Hondt (74) en Christian Culot (75) zijn haast niet te tellen. En toch hebben ze elkaar gevonden, aan de Costa Blanca onder de staalblauwe Spaanse zon. Onze reporter ging op bezoek bij het koppel en ontdekte hoe deze twee tegenpolen toch naar elkaar werden getrokken. “Ik heb nogal een moeilijk karakter, ben geen cadeau”, zegt Nicole van zichzelf. Christian is het daarmee eens. “Onze relatie is niet perfect en de passie is op onze leeftijd gaan liggen, maar: we hebben elkaar wel nodig.” 

Meer krantenkoppen in België

Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar

Raf Crabbe en Monique De Rudder, woonachtig op de Marktplaats in Moorslede, werden in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur. Het koppel viert op 5 oktober hun vijftigste huwelijksverjaardag.
The post Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vreugde en verdriet in 1B: Deinze-fans in tranen na mogelijk laatste wedstrijd, absolute wereldgoal zorgt voor dolle taferelen in Luik

Het financieel geplaagde Deinze heeft vrijdagavond verloren bij Patro Eisden. De Maasmechelaars haalden het met 3-1 en schuiven in de stand voorlopig op naar de tweede plaats. Ook in Luik werd er gevoetbald in de Challenger Pro League. Flavio Da Silva – aanvaller bij FC Luik – stal de show met een absolute wereldgoal vanop de middenlijn.

Lees meer »

AZ Oostende is één jaar na de fusie ambitieus en wil radiotherapie naar Oostende halen: “Van onschatbare waarde voor onze patiënten”

Een jaar na de fusie van de twee Oostendse ziekenhuizen zet AZ Oostende nieuwe stappen om naar een volwaardig tweecampussenmodel te groeien. De acute zorg wordt gecentraliseerd in campus Damiaan met een eengemaakte spoeddienst vanaf januari, maar er wordt ook volop geïnvesteerd in campus Serruys. Ondertussen krijgt het ziekenhuis heel wat patiënten over de vloer. “Onze materniteit bereikt dit jaar

Lees meer »

Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot, een organisatie van het schuttersverbond Veurne Ambacht.
The post Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van een ‘bloot gat’ tot vuurpijlen in een doorgebrand net en de inzet van het waterkanon: kroniek van een woelige stopgezette derby

De harde kern van Beerschot heeft zijn dreiging uitgevoerd: er viel geen laatste fluitsignaal na 90 minuten in de derby op Antwerp. De ref brak het duel bij een 4-0-stand voor Antwerp na een derde incident met vuurpijlen voortijdig in de tweede helft af. De kroniek van een aangekondigde stopzetting: wat gebeurde er voor, tijdens en na de match?

Lees meer »

Gastronomisch menu van sterrenzaak Saint-Nicolas te proeven bij restaurant Molendries

Genieten van een menu dat je in een restaurant met een Michelin-ster vindt? Het kan bij restaurant Molendries in Onledemolen. Het sociaal tewerkstellingsproject vernieuwde namelijk de samenwerking met Hostellerie Saint-Nicolas uit Elverdinge. Sterrenchefs Franky en Michaël Vanderhaeghe stelden samen met de chef van Molendries een exclusief menu samen.
The post Gastronomisch menu van sterrenzaak Saint-Nicolas te proeven bij restaurant

Lees meer »

Cercle opent Europees seizoen tegen Sankt-Gallen: “Mooie beloning voor harde werk”

Cercle Brugge krijgt donderdagavond op de openingsspeeldag van de gloednieuwe competitiefase van de Conference League het Zwitserse Sankt-Gallen over de vloer in het Jan Breydelstadion. De Vereniging is na AA Gent de tweede Belgische vertegenwoordiger in de derde Europese beker en wil zich herpakken na de matige competitiestart.
The post Cercle opent Europees seizoen tegen Sankt-Gallen: “Mooie beloning voor

Lees meer »

Drie goede doelen genieten mee van opbrengst van Doggy Splash Day

Op zondag 22 september vond de zesde editie van Doggy Splash Day in het Izegemse openluchtzwembad plaats. De ruime belangstelling, ruim 800 baasjes en 350 honden, leverde een mooie duit op. “Daardoor konden we ook een derde goed doel een cheque van 750 euro schenken”, klinkt het bij Louise De Smet. De twee andere goede doelen kregen elk 1.500 euro.<br

Lees meer »