Moord op jonge barman schokt Italië: Alex (25) doodgeslagen en gedumpt in rivier

In Italië werd een 25-jarige man dood teruggevonden nadat hij aan een ritueel met hallucinogene thee had deelgenomen. Volgens de autopsie werd Alex doodgeslagen en niet veel later in de rivier gedumpt.

 

Meer krantenkoppen in België

600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op

Een 50-tal vrijwilligers haakten met het project ‘Daadkracht’ in een half jaar ongeveer 600 mandala’s bij elkaar die nu samenkomen in een adembenemend kunstwerk in de Grijze Zustersstraat.
The post 600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moet Sinutab tegen verstopte neus verboden worden? Testaankoop vindt van wel: “Zeldzame, maar te ernstige bijwerkingen”

Net nu de verkoudheidsvirussen welig tieren, vraagt Testaankoop een verbod op Sinutab – de populaire tabletten tegen een verstopte neus. Ook professor huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op tot een voorzichtiger gebruik: “Sinutab werkt uitstekend tegen een verkoudheid, maar het risico op een beroerte of hartaanval wordt onderschat.” Normaal wordt een voorschrift voor Sinutab vanaf 1 november verplicht.

Lees meer »

Een mirakel is niet meer nodig, maar wat dan wel? Rik Torfs: “Eén incident zou zaligverklaring koning Boudewijn in de weg kunnen staan”

De grootste surprise van zijn vierdaagse bezoek aan België hield paus Franciscus voor op het einde: tijdens zijn massamis in een volgepakt Koning Boudewijnstadion kondigde de kerkvorst aan dat hij de procedure voor de zaligverklaring van wijlen koning Boudewijn gaat starten. Daarmee verraste hij vriend en vijand. “Of het zover komt? Dat hangt niet af van een mirakel, maar van

Lees meer »

Drie goede doelen genieten mee van opbrengst van Doggy Splash Day

Op zondag 22 september vond de zesde editie van Doggy Splash Day in het Izegemse openluchtzwembad plaats. De ruime belangstelling, ruim 800 baasjes en 350 honden, leverde een mooie duit op. “Daardoor konden we ook een derde goed doel een cheque van 750 euro schenken”, klinkt het bij Louise De Smet. De twee andere goede doelen kregen elk 1.500 euro.<br

Lees meer »

Daar is de aftrap: wie zorgt het eerst voor dreiging?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Duitse politie arresteert vermoedelijke Chinese spionne

De Duitse politie heeft een vrouw gearresteerd die ervan verdacht wordt voor China te spioneren. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt. De Chinese Yaqi X werkte voor een logistiek bedrijf dat ook diensten leverde op de luchthaven Leipzig/Halle en zou zo belangrijke informatie over vluchten, vrachtladingen en passagiers op de luchthaven hebben doorgespeeld aan iemand die voor de Chinese geheime

Lees meer »