Moord op jonge barman schokt Italië: Alex (25) doodgeslagen en gedumpt in rivier

In Italië werd een 25-jarige man dood teruggevonden nadat hij aan een ritueel met hallucinogene thee had deelgenomen. Volgens de autopsie werd Alex doodgeslagen en niet veel later in de rivier gedumpt.

 

Meer krantenkoppen in België

Regering verstrengt regels voor bankgiften: hoe vermijd je dat je kinderen later toch nog erfbelasting op je schenking moeten betalen?

Door geld of onroerend goed tijdens je leven te schenken, vermijd je hoge erfbelasting voor je nabestaanden. Maar in sommige gevallen betalen begunstigden tóch nog erfbelasting op een schenking van enkele jaren geleden. Bovendien verstrengt de nieuwe Vlaamse regering de regels vanaf 1 januari 2026. HLN-vermogensexperte Isabelle Verhulst legt uit hoe je deze taks kan vermijden en hoe je kan

Lees meer »

“Een introverte, maar keiharde werker”: wielermecenas en bekende Jabbekenaar Freddy Casteleyn overleden

Jabbeke moet afscheid nemen van Freddy Casteleyn (81). De voormalige zaakvoerder van Stock Van Houcke en MEZ-motoren is plots overleden aan de gevolgen van een darmoperatie. Hij laat zijn echtgenote Monique, twee dochters en vier kleinzonen na. “Ik kon altijd bij mijn hem terecht voor raad en daad”, reageert zijn broer en Jabbeeks burgemeester Frank Casteleyn.
The post “Een

Lees meer »

Geen smartphones en immense beveiliging: dochter van Michael Schumacher trouwt op Mallorca, maar was F1-legende zelf aanwezig?

De smartphones werden ingeleverd en de beveiliging was alomtegenwoordig. Op hun immens landgoed op Mallorca is Gina Schumacher (28), dochter van Michael Schumacher (55), afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Een driedaagse volledig paparazzi-proof. En dus blijft misschien wel de belangrijkste vraag onbeantwoord: maakte ook het Formule 1-icoon het gebeuren mee?

Lees meer »

Dartstornooi in De Knippelaar: “Veel toppers op de afspraak”

Op 30 november staat in zaal De Knippelaar in Wervik voor de derde keer het grote dartstornooi van de Gapersmitters op de kalender. “Tijdens de eerste editie, in café De Vier Winden, waren we met 32 deelnemers en een prijzenpot van 300 euro”, vertelt organisator Diederik Seghers (37). “Vorig jaar waagden we de sprong om
The post Dartstornooi in

Lees meer »

Amateurvoetbal exclusief op HLN: verzorgen subtoppers Cappellen en Belisia Bilzen het spektakel op zondag?

Zondag is er Cappellen-Belisia Bilzen in 1ste Afdeling. Het belooft een spannend duel te worden, want beide ploegen geven elkaar voorlopig geen duimbreed toe in de stand. Cappellen is achtste met zeven punten, Belisia Bilzen negende met zes punten uit vijf matchen. Verwennen ze zondagnamiddag de fans? In samenwerking met Voetbal Vlaanderen zenden we op de wedstrijd zondag (15u) LIVE

Lees meer »

Decospan Menen wil volle buit pakken in nieuwe zaal

Decospan Volley Team Menen voert na twee speeldagen de ranglijst aan na zeges tegen Haasrode-Leuven en Guibertin. Deze week staan er twee wedstrijden op de kalender. Donderdag trekt de ploeg van Yentl Bille naar promovendus Brabo Antwerp VT. Zaterdag wordt de nieuwe sporthal, cc De Steiger, ingezegend met een wedstrijd tegen Knack Roeselare. Vorig week omzeilde de ploeg van Yentl

Lees meer »

Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in de markt”

Nadat de Izegemse Koekoek het maar drie maanden uitzong, start nu een nieuwe zaak waar ‘t 25ste Uur als café jarenlang een trekpleister was. In de Hallestraat gaat Roderick Xhafer (21) van start met Macaroni Time, een gloednieuw pastarestaurant.
The post Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in

Lees meer »