Meer dan tienduizend passagiers getroffen door geschrapte vruchten in Verenigd Koninkrijk

Meer dan tienduizend reizigers zijn getroffen door geschrapte vluchten op twee van de drukste luchthavens van Groot-Brittannië, als gevolg van het slechte weer en beperkingen die de luchtverkeersleiding oplegde. 

Meer krantenkoppen in België

Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon

Desselgemnaar Thibaut De Smet werd vorig weekend Belgisch kampioen duatlon Long Distance. Dit weekend staat in D’Ocquier het BK sprintduatlon op de kalender.
The post Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed

Tijdens het evenement Feest in ’t Groen in het landschapspark ’t Hoge Water aan de Noordlaan konden de kinderen een aantal stempels verzamelen door aan activiteiten deel te nemen.
The post Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed appeared first on KW.be.

Lees meer »

Houthi’s vallen Tel Aviv aan met drones – Hulpverlenerspost van Hezbollah in Beiroet onder vuur: zes doden

De Houthi-rebellen uit Jemen hebben naar eigen zeggen opnieuw de Israëlische stad Tel Aviv aangevallen met drones. Eén exemplaar werd onderschept, de andere landde op open terrein. Vorige nacht werd ook een hulpverlenerspost van Hezbollah in Beiroet onder vuur genomen. Er vielen daarbij zes doden. VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn dan weer

Lees meer »

Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van de Paus: “Ik snap dat het in onze huidige tijd geen hype meer is”

Binnenkort verschijnt het debuutalbum van Claude Vindevogel uit Diksmuide. Naast bedrijfsleider van Poetsland in Beveren-Roeselare is Claude echter ook al 35 jaar organist. Hij luistert de kerkdiensten op in Esen en Woumen, inclusief begrafenissen en huwelijksvieringen. Hoe staat Claude tegenover het recente bezoek van de Paus in België?
The post Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van

Lees meer »

Leven tussen de deadlines: “Laat je niet in de luren leggen in het stemhokje”

Jan Devriese leeft tussen deadlines. De Brugse stukjesschrijver maakte 45 jaar geleden zijn allereerste artikel, toevallig (of niet?) voor deze krant. Na een lange omzwerving is de cirkel rond en de pen weer thuis. Elke twee weken zal Jan hier wat woorden in een meer dan aanvaardbare volgorde zetten. Hij wisselt af met Laura Schuyesmans, die leeft met een deadline.<br

Lees meer »

Zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien op zuidelijk halfrond

Op het zuidelijk halfrond was woensdag een zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien. De eclips wordt ook wel ‘ring van vuur’ genoemd door zijn rode kleur. Bij een ringvormige zonsverduistering bedekt de maan de zon op de buitenste ring na omdat de maan op dat moment te ver van de aarde staat om de zon volledig te bedekken.

Lees meer »

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »