Meer dan de helft ex-medewerkers Van Hool drie maanden later opnieuw aan de slag

Meer dan de helft van de medewerkers van de ter ziele gegane busbouwer Van Hool uit Koningshooikt is drie maanden later opnieuw aan de slag. Dat meldt de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB maandag in een persbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Pfizer wil 255 medewerkers laten afvloeien in Puurs: “Waken dat capaciteit beantwoordt aan noden van bedrijf”

Het farmaceutisch bedrijf Pfizer gaat op de site in Puurs 255 banen schrappen. Pfizer bevestigt dat er een wereldwijde operationele efficiëntieoefening werd gemaakt. Gedwongen ontslagen vallen er niet in Puurs. “Het gaat om een natuurlijk verloop”, klinkt het. “Dat wil zeggen, mensen niet vervangen en het niet verlengen van tijdelijke contracten of mensen intern verplaatsen.”

Lees meer »

Oud Gemeentehuis in Rumbeke volledig gerestaureerd

In het najaar 2023 startten de restauratiewerken aan het Oud Gemeentehuis op het Kerkplein. De voormalige notariswoning en ook bepaalde binnenelementen zijn beschermd en dus belangrijk om te vrijwaren. Een grondige restauratie van het hoofdgebouw drong zich op. Als onroerend erfgoedstad is Stad Roeselare trots het Oud Gemeentehuis weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.
The post Oud Gemeentehuis

Lees meer »

EXCLUSIEF. “3 miljoen euro, daar wilden we geen ruzie over”: Rosa (88), Freddy (71) en Zoë (85) onthullen hoeveel nalatenschap ze deelden en hoe

Strengere schenkingsregels in Vlaanderen; misschien tijd voor actie? Van 2.500 euro voor de kleinkinderen tot een patrimonium van 3 miljoen euro eerlijk verdelen: Rosa (88) uit Herselt en Freddy (71) en Zoë (85) uit Diksmuide onthullen hoe ze hun nalatenschap regelden en delen waardevolle tips. “Ik heb 6.000 euro bespaard door nu al een schenking te doen.”

Lees meer »

Ruzie om mogelijke bushalte, procedure sleept al 4 jaar aan: “Ze wisten toch dat ik een loods ging bouwen?”

Boomkweker Karel Bontinck (44) uit Schellebelle, bij Wichelen, is niet te spreken over de geplande bushalte die straks voor zijn loods en woning zal opduiken. De gemeente en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) willen een veilige plek voor kinderen om op de bus te stappen langs de Dendermondsesteenweg, maar volgens de man gaat het om een “politieke afrekening”.

Lees meer »

Studentenfonds LISA viert tiende verjaardag

Studentenfonds LISA vierde haar tiende verjaardag in de gebouwen van Barco. Het fonds dat kanszoekende studenten wil ondersteunen tijdens hun studies, kan intussen indrukwekkende cijfers voorleggen.
The post Studentenfonds LISA viert tiende verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »