Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden

Het moest een totaalbeleving worden, waarbij alle zintuigen zouden worden geprikkeld. Het draaide uit op een annulatie. Het Massagefestival van Moorsele, dat binnen twee weken de deuren moest openen, gaat niet door. “Familiale omstandigheden, maar het kan niet anders”, klinkt het bij de organisatie.

Vijf cabines waar mensen verschillende massagetechnieken konden leren kennen? Een kidscorner, een loungebar en zelfs live optredens? De eerste editie van het Massagefestival in Moorsele, moest een ongekende totaalbeleving worden. Op 20 en 21 juli zou de groene oase, in de buitenrand van de gemeente, een ware hotspot voor massageliefhebbers worden. Organisatrice Joke Lenez liet dan ook geen steen ongeroerd, om de zaken groots aan te pakken.

“We hadden het reeds geprobeerd tijdens de coronacrisis, in Rekkem”, klonk het bij de voorstelling van het festival. “Dat was toen, gezien de moeilijke omstandigheden, een succes. Toen reeds was het duidelijk dat het naar meer smaakte.”

Tickets terugbetaald

Joke, die al haar hele leven professioneel actief is in de massagebranche, wilde dan ook in 2024 uitpakken met een heus festival in Moorsele. Op twee weken van de start, gooit ze echter de handdoek in de ring. “Vanwege familiale redenen moet ik het festival annuleren”, liet ze via SMS weten. “Ik had het ook graag anders gezien, maar het is onvermijdelijk. Zij die al een ticket kochten, kunnen hun geld terugkrijgen net zoals het bij sponsors zal zijn. Wie een massagesessie heeft geboekt, en die alsnog wil krijgen, kan dat ook. Natuurlijk zal het in andere omstandigheden zijn.”

The post Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Van een ‘bloot gat’ tot vuurpijlen in een doorgebrand net en de inzet van het waterkanon: kroniek van een woelige stopgezette derby

De harde kern van Beerschot heeft zijn dreiging uitgevoerd: er viel geen laatste fluitsignaal na 90 minuten in de derby op Antwerp. De ref brak het duel bij een 4-0-stand voor Antwerp na een derde incident met vuurpijlen voortijdig in de tweede helft af. De kroniek van een aangekondigde stopzetting: wat gebeurde er voor, tijdens en na de match?

Lees meer »

Franse huurmoordenaar van amper 14 jaar opgepakt

Het Franse gerecht heeft een 14-jarige opgepakt voor een huurmoord gepleegd in Marseille. Opdrachtgever was een gevangene uit Aix-Luynes. “We weten dat criminele organisaties steeds vaker jongeren inschakelen om ‘hun vuile werkjes op te knappen’. Maar dit is ongezien jong om tegen betaling een moord te plegen”, zegt het gerecht.

Lees meer »

Renners in de regen vertrokken, krijgen we een duel tussen Pogacar en Evenepoel?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

VUB en UZ Brussel willen dat federale regering paus ter verantwoording roept na uitspraak over dokters en abortus

De rector van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en het UZ Brussel vragen de federale regering in lopende zaken om de pauselijke nuntius in België ter verantwoording te roepen na de uitspraak van paus Franciscus dat artsen die abortus uitvoeren “regelrechte huurmoordenaars” zijn. Dat zegt de rector in De Standaard. Met zijn uitspraak zet de paus namelijk aan tot “het

Lees meer »

Gent krijgt kano- en kajaksteiger vlak bij de Gras- en Korenlei

Gent heeft het ontwerp goedgekeurd voor de heraanleg van de Predikherenlei en de omliggende straten in het historische centrum. Er is een steiger voorzien voor kano’s en kajaks, op een steenworp van de Gras- en Korenlei. De kaaimuur, die nu instabiel is, krijgt een renovatie. De werken kunnen in 2025 starten en zouden anderhalf jaar duren.

Lees meer »

Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel

Ze noemen zich de Candid Quizzers, hebben dezelfde leeftijd (33 jaar) en zijn allen afkomstig uit Torhout. Al voor de vijfde keer organiseren ze de Candid Quiz ten voordele van het goede doel.
The post Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Welk wit konijn zal Conner Rousseau (Vooruit) uit zijn hoed toveren om Liesbeth Homans (N-VA) op te volgen?

Liesbeth Homans (N-VA) moet de verhuiswagen nog niet bellen: na een telefoontje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau mag ze nog tot het eind van het jaar parlementsvoorzitter blijven. Waarom vinden de socialisten niemand om de post — waar een mooi loon van ruim 200.000 euro per jaar aan vasthangt — in te vullen? Wij overlopen wie in aanmerking kan komen voor

Lees meer »

De destructie van orkaan Helene

Orkaan Helene trok eind vorige week een verwoestend spoor doorheen de zuidwestelijke staten van de VS. Via Florida ging het helemaal tot Tennessee, een traject van meer dan 900 kilometer. De storm, bestempeld als “a true multi-state event”, kostte intussen aan meer dan 100 mensen het leven.

Lees meer »

Wijnendalestraat in Beveren zit in een nieuw jasje: “Voortaan een veilige verbinding voor fietsers in een groen kader”

De Wijnendalestraat zit volledig in het nieuw. De belangrijke invalsweg naar de Roeselaarse deelgemeente Beveren kreeg nieuwe fietspaden en is inmiddels een pak groener. In het bijzijn van een grote groep bewoners werd de straat woensdagavond officieel heropend.
The post Wijnendalestraat in Beveren zit in een nieuw jasje: “Voortaan een veilige verbinding voor fietsers in een groen kader” appeared

Lees meer »

De boeken van de week: Stefan Hertmans over vriendschap, prikkelende weetjes van Pieter Gaudesaboos en vrouwen in het verzet in Antwerpen   

‘Dius’ van Stefan Hertmans is uit. Hij baseerde zijn nieuwe roman op een persoonlijke vriendschap. Welke rol speelden vrouwen in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog in Antwerpen? Nico Wouters zoekt een antwoord samen met een team historici. Hoe worden tennisballen of kauwgom gemaakt? Pieter Gaudesaboos, winnaar van de Boon in 2022, gaat op onderzoek. Tijdens de coronapandemie verliest Marthe

Lees meer »