‘Macron zag zichzelf als De Gaulle, maar hij gaat slechts door het tuinpoortje de geschiedenis in’

12:00 Door vervroegde parlementsverkiezingen uit te schrijven – met een versplinterde Assemblée als resultaat – dwingt president Emmanuel Macron Frankrijk tot een sprong in het onbekende. ‘Macron hoopte op … 

Meer krantenkoppen in België

Werfmateriaal langs de Leie in Harelbeke blijkt tijdelijke opslagplaats te zijn: “Zo snel mogelijk verder werken”

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 16 september kaartte raadslid Koen Opsomer (CD&V) aan dat er al enkele jaren werfmateriaal blijft liggen langs het jaagpad. Schepen Tijs Naert (Groen) gaf toen aan dit na te vragen bij de bevoegde instantie. Geert Weymeis, de regionale communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Waterweg, geeft nu aan dat dit om een tijdelijke opslagplaats gaat.
The

Lees meer »

Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op

In juli fietsten enkele enthousiaste vrienden naar Compostela ten voordele van Klimop in Diksmuide en De Regenboog in Koekelare, twee scholen voor bijzonder onderwijs.
The post Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franse kledingketen Kiabi slachtoffer van miljoenenfraude: ex-medewerkster verduisterde 100 miljoen euro en vluchtte naar VS

De populaire Franse kledingketen Kiabi, die ook in België actief is, is het slachtoffer geworden van “aanzienlijke financiële fraude”. Dat heeft de directie van het bedrijf bekendgemaakt. Volgens de Franse omroep Franceinfo ging een voormalige medewerkster lopen met 100 miljoen euro. De vrouw kon midden augustus gearresteerd worden toen ze met een privéjet aankwam op Corsica.

Lees meer »

Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel

CultuurWinkel organiseerde dit jaar een eerste editie van de Winkelnaris Universalis. Afgelopen zaterdagavond vond in De L!NK de finale plaats. Lethysia Holvoet toonde zich de meest complete Winkelnaar.
The post Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amateurvoetbal exclusief op HLN: kan Tongeren zaterdag broodnodige punten pakken in Limburgse derby tegen Bocholt?

Tijd voor een derby in 2de Afdeling! Tongeren ontvangt Bocholt en de thuisploeg verkeert alleszins in puntennood. Met twee punten uit vijf matchen is de ploeg allerlaatste in de stand, Bocholt is dan weer vijfde met acht punten. Wordt het een doelpuntenfestival? In samenwerking met Voetbal Vlaanderen zenden we op de wedstrijd zaterdag (20u) LIVE uit op HLN!

Lees meer »