LIVE TOUR. Vingegaard over koersgedrag tijdens graveletappe: “Als ik met Remco en Tadej had meegereden, had ik gisteren de Tour verloren”

Na negen etappes in de Tour de France krijgt het peloton een rustdag voorgeschoteld. Tadej Pogacar heeft in het algemeen klassement 33 seconden voorsprong op eerste achtervolger Remco Evenepoel. Wat hebben de renners te zeggen en wie trekt op pad om de benen los te werken? 

Meer krantenkoppen in België

“Bevalling heeft ons dichter bij elkaar gebracht”: Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens nu hij papa is

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Ridders en jonkvrouwen bij KSA De Oostkapjes

Voor de startdag van KSA De Oostkapjes werd het grasplein voor de jeugdlokalen op de Valkaart even teruggebracht naar de middeleeuwen met een klein kasteel. De leiding had zich verkleed als ridders en jonkvrouwen om hun leden waaronder ook veel nieuwe gezichten te verwelkomen. “We mogen toch 20 à 25 nieuwe Oostkapjes verwelkomen. Op deze
The post Ridders en

Lees meer »

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Speciale editie van ‘Ik vraag het aan’ en Eva De Roo vult spaarvarken: acties voor De Warmste Week registreren kan vanaf nu

Het startschot is gegeven om acties te registeren voor De Warmste Week. 4 VRT-gezichten geven alvast het goede voorbeeld. Zo wil Eva De Roo zoveel mogelijk geld verzamelen met een spaarvarken dat het land doorkruist en maakt Niels Destadsbader een special van het programma ‘Ik vraag het aan’. Ketnet organiseert opnieuw De Warmste Koekenbak en MNM kijkt hoe scholen vlammen

Lees meer »

Kunst in kerken van Jabbeke tijdens ‘Jabart’

Tijdens het weekend van vrijdag 4 tot zondag 6 oktober staat de vijfde editie van de jaarlijkse kunstexpo ‘Jabart’ op de kalender. De kerken van deelgemeenten Jabbeke, Varsenare, Snellegem, Zerkegem en Stalhille worden het hele weekend omgetoverd tot heuse expositieruimtes.
The post Kunst in kerken van Jabbeke tijdens ‘Jabart’ appeared first on KW.be.

Lees meer »