LIVE TOUR. Daags na de eerste rustdag komen sprinters allicht aan hun trekken

Daags na de eerste rustdag in de Tour de France trekt het peloton dinsdag van Orléans naar Saint-Amand-Montrond. Het parcours is nagenoeg vlak en dus zijn de sprinters allicht aan zet. Is het nu wel raak voor Jasper Philipsen of Arnaud De Lie? 

Meer krantenkoppen in België

De Kasteelvink zet kampioenen in de bloemetjes

De Kasteelvink zette deze middag de kampioenen in de bloemetjes. Filip Devos werd met vink Felix zowel koning als keizer. Met vogel Tiest speelde Filip Devos ook kampioen. Annie Vandenbroucke kroonde zich met vink Francky tot koningin. Verder kregen we nog kampioen 75 % Rudi Demeulenaere met Gerard, kampioen 50 % Jean-Marc Huyghe met Ocean,
The post De Kasteelvink

Lees meer »

Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel

Ze noemen zich de Candid Quizzers, hebben dezelfde leeftijd (33 jaar) en zijn allen afkomstig uit Torhout. Al voor de vijfde keer organiseren ze de Candid Quiz ten voordele van het goede doel.
The post Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Brein’ achter aanslag Charlie Hebdo krijgt levenslang

De 42-jarige jihadist Peter Cherif is donderdag in Frankrijk door het bijzondere hof van assisen van Parijs veroordeeld tot een levenslange celstraf. Cherif speelde een belangrijke rol in de training van een van de mannen die een aanslag pleegde op de redactie van Charlie Hebdo in 2015 en hij ontvoerde in 2011 drie mensenrechtenactivisten.

Lees meer »

Al opnieuw ruis op de lijn? Mahdi “betreurt” voortijdig lekken van ministerposten

Nu het regeerakkoord rond is en de ministerposten verdeeld zijn, kan toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag in het Vlaams Parlement dan toch zijn regeerverklaring afleggen. Op de valreep is dat dan toch nog een Septemberverklaring. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi betreurt intussen dat de ministerposten in de nieuwe Vlaamse regering gisteren gelekt werden voor de aanvang van het congres waar

Lees meer »

KIJK – Autoveiling Zoute Grand Prix pakt uit met bijzondere bolides: “Mikken op 20 miljoen euro”

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober vindt in Knokke-Heist de vijftiende editie van de Zoute Grand Prix plaats. De kapitaalkrachtige kustgemeente wordt omgetoverd tot het walhalla van klassieke en hedendaagse auto’s. Op de laatste dag gaan zeventig unieke wagens onder de hamer. Veilinghuis Bonhams stelt de toppers nu al eens voor.
The post KIJK – Autoveiling

Lees meer »

Zeven verkozenen vervangen in gemeenteraad van Heuvelland de voorbije zes jaar: verjonging is echt wel geslaagd

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Heuvelland, zetelen er vandaag nog twaalf in de gemeenteraad.
The post Zeven verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »