LIVE OEKRAÏNE. Rusland: “Oekraïne wilde strategische bommenwerper kapen”

De Russische autoriteiten zeggen een poging tot kaping te hebben verijdeld van een strategische bommenwerper. De Russische veiligheidsdienst FSB stelt dat Oekraïne de piloot een geldbedrag en een Italiaans paspoort had beloofd om met zijn toestel naar Oekraïens grondgebied te vliegen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne. 

Meer krantenkoppen in België

Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot, een organisatie van het schuttersverbond Veurne Ambacht.
The post Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’

Club Brugge won woensdag in de Champions League met 0-1 van Sturm Graz. Op sociale media doken woensdagavond beelden op van Clubsupporters die de Kühnengroet brachten.
The post Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers breuken in gezicht opgelopen

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht in Beiroet gewond geraakt terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »