LIVE OEKRAÏNE. Kinderziekenhuis in Kiev getroffen na “massale” Russische aanvallen op Oekraïne, ook tweede ziekenhuis beschadigd

Rusland heeft maandag “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft het over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. Bij de aanvallen zijn verschillende appartementsgebouwen beschadigd geraakt. In hoofdstad Kiev werd een kinderziekenhuis geraakt. Er is sprake van meerdere doden en gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang stelt lijst voor

Vlaams Belang Wielsbeke trekt met een lijst van dertien namen naar de lokale verkiezingen. Lijstrekker is voorzitter Dirk Demaertelaere.
The post Vlaams Belang stelt lijst voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar”

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.
The post Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel

Lees meer »

Ex-politievrouw (29) wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij politie: “Ze blijven me achtervolgen, ik wil rust”

Stapte een ex-politievrouw (29) uit het leven omdat één of meerdere politiemannen van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag? Op die vraag probeert het parket een antwoord te vinden. De jonge vrouw liet verschillende documenten — zelfs een videoboodschap — na die volgens haar familie in die richting wijzen. “Ze joegen haar de dood in”,

Lees meer »

Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden

De eerste fase van de vergroening en ontharding van Athena campus Drie Hofsteden is onlangs afgewerkt. Het gaat om de bijna afgewerkte zone speelplaats en de binnentuin. De ontharding en de vergroening gaat om 3,4 hectare van de 6 hectare grote campus.
The post Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beer doodt man tijdens paddenstoelen plukken in Slovakije

Een bruine beer heeft in Slovakije een 55-jarige man aangevallen en dodelijk verwond. De man was met iemand anders paddenstoelen aan het plukken in een dorpje in het Tatragebergte, zegt een politiewoordvoerder zaterdag, geciteerd op de website van de Slovaakse krant ‘Sme’.

Lees meer »

41 ‘patserbakken’ van straat geplukt tijdens grootschalige controles op illegale tuning in Limburg

In 10 Limburgse politiezones zijn gisteren ‘patserbakken’ uit het verkeer gehaald en gecontroleerd. Voor die controles werden de auto’s naar de Limburgse keuringsstations in Hechtel-Eksel en Alken gebracht. Er werden 41 overtredingen op illegale tuning vastgesteld. Bij tuning wordt een auto aangepast om er een ‘patserbak’ van te maken. Het provinciebestuur coördineerde de actie.

Lees meer »