LIVE FORMATIE. Waarom morgen de belangrijkste dag in de formatie wordt

Na de verkiezingen zijn de formatiegesprekken uit de startblokken geschoten. Volg de onderhandelingen en ander politiek nieuws op de voet via onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Karl schrijft een brief naar Jo De Meyere: “Je verdient geen plek in de Vlaamse canon, je bént de Vlaamse canon”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze week richt hij zich tot Jo De Meyere, die op zijn 85ste zijn afscheid aankondigde als acteur. Jo mag altijd antwoorden: [email protected]
The post Karl schrijft een brief naar Jo De Meyere: “Je verdient geen plek in de Vlaamse canon, je bént de Vlaamse canon” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geert Bourgeois over schoondochter en nieuwe Vlaams minister Cieltje Van Achter: “Ik zal haar niet schoonvaderen”

Cieltje Van Achter (45) is de nieuwe Vlaams Minister van Media en Brussel en dat als rasechte Brusselse. Maar de politica is ook de schoondochter van Geert Bourgeois (73), stichter en lange tijd ook partijvoorzitter van N-VA. “Ik heb haar niet in de politiek gebracht, maar uiteraard ben ik trots op het parcours dat ze al heeft afgelegd.”
The

Lees meer »

Inbraak met geweld, losse handjes en gedwongen groepsseks: hoe is het andere leden van Jackson-clan vergaan?

Hij stond bekend als the King of Pop, zij schitterde donderdagavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Michael en Janet Jackson waren altijd al de meest prominente figuren uit de familie, maar hoe gaat het met hun andere broers en zussen? Van een gigantische schuldenberg over huiselijk geweld tot tal van mislukte huwelijken: de overige Jacksons moeten zeker niet onderdoen voor

Lees meer »

Bijna 165.000 werknemers leven in armoede in België

Bijna 165.000 werknemers in België bevinden zich momenteel in een precaire situatie. Dat meldt de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie donderdag bij de voorstelling van een nieuw themaboek over het verband tussen werk en armoede.

Lees meer »