Kunla City Spa brengt wellness naar jouw thuis: “Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid”

Na hun webshop openen Robby (33) en Jens (34) uit Marke een fysieke winkel op de hoek van de Rijselsestraat en Kasteelstraat. “Met onze zelfontworpen producten willen we een brede doelmarkt bereiken. Mensen zijn vrij om die hier gratis te komen testen of kunnen sinds kort genieten van een behandeling.”

Robby en Jens zijn zelf fan van wellnessuitstapjes. “Het dagelijkse leven kan stressvol zijn, daarom houden we van momenten van ontspanning. Maar niet iedereen heeft tijd om uren in een wellness te vertoeven. Ons gamma brengt de ontspanning van wellness naar jouw thuis. Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid en zelfs vegan.”

“Wij worstelden ook met het vinden van goede producten, vandaar het idee om zelf onze formules onder het label Kunla op de markt te brengen. In het aanbod hebben alles voor lichaam en haar zoals handzeep en -scrub, bodyolie, verschillende producten voor gezichtsverzorging, conditioner, shampoo, douchegel en scheerolie voor mannen. Alles op basis van natuurlijke oliën, zonder overdreven parfumconcentraat.”

De naam Kunla komt van ‘kunlabori’ wat ‘samenwerking’ betekent in Esperanto. “We onderhouden goede contacten met onze partners en leveranciers. We bieden bijvoorbeeld ook geurkaarsen aan die manueel gegoten worden in een beschutte werkplaats in Nederland. Zo kent Kunla ook een sociale insteek. Daarnaast luisteren we graag naar onze klanten en houden we rekening met hun feedback.”

Sinds juni kan je bij Kunla ook een behandeling boeken om je onder te dompelen in hun gamma. “We bieden gezichtsverzorging aan, massages of acht verschillende totaalervaringen waaronder onze ‘Cooling Arctic Ice Experience’, een heerlijk verkoelende verwenning voor lichaam en geest met onze populaire Arctic Ice lijn op basis van eucalyptus en munt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.”

De openingsuren van Kunla variëren. Neem een kijkje op de website www.kunla.store voor actuele informatie of maak een afspraak. Je kan er ook terecht voor geschenkverpakkingen en cadeaubonnen.

The post Kunla City Spa brengt wellness naar jouw thuis: “Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nooit eerder geziene stoelendans in Knokke-Heist

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 31 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Knokke-Heist, zetelen er vandaag nog 24 in de gemeenteraad.
The post Nooit eerder geziene stoelendans in

Lees meer »

Spanningen bij PSG: Ousmane Dembélé uit selectie voor Arsenal gelaten na “verhitte discussie” met trainer Luis Enrique

PSG rekent morgenavond in de Champions League-match tegen Arsenal niet op Ousmane Dembélé. De Franse international, die onlangs nog scoorde tegen de Rode Duivels, werd uit de selectie gelaten door z’n trainer Luis Enrique. Volgens Franse media kwam het tijdens de nabespreking van de match tegen Rennes tot een verhitte discussie tussen de coach en de winger.

Lees meer »

Na de Rode Duivels nu ook de Blind Devils: “Horen we gejuich, dan weten we zelf ook ineens dat er gescoord is”

Onze Rode Duivels waren al ooit nummer 1 van de wereld, de voetbalbond wil nu ook scoren met de Blind Devils, de nationale selectie van blinde en slechtziende voetballers. Met een nagelnieuw, speciaal voor hen aangelegd terrein op het oefencomplex in Tubeke hopen ze zich te kwalificeren voor de Paralympische Spelen in Los Angeles 2028. Hoe weet een blinde voetballer

Lees meer »

Dag vol activiteiten tijdens de Kasteelstraatfeesten

Kinderen uit Sint-Eloois-Winkel beleven op zaterdag 5 oktober hun jaarlijkse hoogdag. Tijdens de 52ste editie van de Kasteelstraatfeesten valt er opnieuw heel wat te beleven. Thema dit jaar is superhelden.
The post Dag vol activiteiten tijdens de Kasteelstraatfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste fase trompetaansluiting A19-R8 officieel afgerond, afrit vanuit Marke richting Ieper nu berijdbaar: “Historisch moment”

Vandaag omstreeks 13 uur 30 konden de eerste automobilisten de nagelnieuwe afrit op de R8 richting Ieper en Menen via de trompetbrug nemen. Fase 1 van de nu al twee jaar durende werken van de trompetaansluiting is daarmee afgerond. Burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne (TBSK) en Wevelgems burgervader Jan Seynhaeve (cd&v 8560) spreken over een historisch moment.
The

Lees meer »

Leerlingen organiseren pensioenfeest voor schoolhond Flack, mét taart: “Hij bracht een ongeziene rust”

Het einde van een tijdperk in de havenschool VTI Zeebrugge. Na vijf jaar zal schoolhond Flack niet meer te zien zijn op de speelplaats of in de schoolgangen. Directeur Joke Knockaert introduceerde het dier om rust en kalmte te brengen. Gaandeweg werd Flack véél meer dan een schoolhond. “Voor een toets of examen kwamen leerlingen vaak Flack nog even strelen.”

Lees meer »

Vier ultra’s Anderlecht voor rechtbank in Spanje, onbegrip bij Sociedad voor Fredberg en co

Ophef in de tribunes tijdens Real Sociedad-Anderlecht. Supporters van paars-wit gooiden enkele stoeltjes richting Spaanse fans in het vak onder hen. De match lag even stil. In totaal zijn vijf supporters van paars-wit opgepakt en de club kwam ook met excuses. “Dit gedrag heeft absoluut geen plaats in het voetbal.” Tot onbegrip van Sociedad gingen CEO Sports Jesper Fredberg, coach

Lees meer »

Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit

Drie kandidaten komen bij deze verkiezingen uit voor een andere partij. Hugo De Bondt ruilde N-VA in voor Vlaams Belang, Matthias Vyncke ruilde Open VLD in voor N-VA en Dirk Rosson stapte van de socialisten naar PVDA over.
The post Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit appeared first on KW.be.

Lees meer »