KIJK. Julia van K3 gaat uit de bol op huwelijksfeest van zus Louis Thyssen

Julia Boschman (22), de blonde van K3, was afgelopen weekend de opvallende gaste op het huwelijksfeest van Julie Thyssen, de zus van ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29). Op beelden op sociale media is te zien hoe Julia en Louis zich samen amuseren op de dansvloer. 

Meer krantenkoppen in België

Conner Rousseau overenthousiast over nieuwe Vlaamse ploeg: “Deze regering is beter en socialer”

Hij levert straks de allereerste socialistische minister van Welzijn en noemde het Vlaams regeerakkoord al verschillende keren historisch. Omdat de nieuwe Vlaamse regering volgens hem nog nooit zoveel geld zal hebben geïnvesteerd als nu. Ondanks een faux pas – zijn interne kritiek op coalitiegenoot N-VA lekte zaterdag uit – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau overenthousiast met de start van de nieuwe

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Mogelijke nieuwe leider Hezbollah was doelwit”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

‘Brein’ achter aanslag Charlie Hebdo krijgt levenslang

De 42-jarige jihadist Peter Cherif is donderdag in Frankrijk door het bijzondere hof van assisen van Parijs veroordeeld tot een levenslange celstraf. Cherif speelde een belangrijke rol in de training van een van de mannen die een aanslag pleegde op de redactie van Charlie Hebdo in 2015 en hij ontvoerde in 2011 drie mensenrechtenactivisten.

Lees meer »

Werken vernieuwd deelgemeentehuis Sint-Andries goed gevorderd

Een jaar na de eerste steenlegging zijn de werkzaamheden voor het vernieuwde deelgemeentehuis van Sint-Andries, waar ook het team West van de Brugse politie onderdak vindt, goed gevorderd. “Het wordt het eerste openbaar gebouw van Brugge dat volledig fosielvrij is”, zegt schepen voor facilitair beheer Minou Esquenet.
The post Werken vernieuwd deelgemeentehuis Sint-Andries goed gevorderd appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Operatie Proper’ beloont vijf scholen en een jeugdbeweging

Tijdens het voorbije schooljaar namen zeven scholen en vijf jeugdbewegingen deel aan Operatie Proper, een initiatief van Mooimakers dat via een beloningssysteem scholen en verenigingen warm maakt om zwerfvuil duurzaam aan te pakken. “Per uitgevoerd actiepunt krijgen ze een financieel duwtje in de rug. Dat kan oplopen tot 975 euro per jaar”, vertelt schepen van
The post ‘Operatie Proper’

Lees meer »

“Veel te vroeg, oneerlijk”: acteur Brik Van Dyck (52), bekend van ‘Fair Trade’ en ‘Familie’, verliest strijd tegen kanker

“Rust zacht, knappe, lieve, grappige man”. Collega-acteurs reageren aangeslagen op het overlijden van Brik Van Dyck (52), bekend van onder meer ‘Fair Trade’ en ‘Familie’. Hij verloor afgelopen nacht zijn moedige strijd tegen kanker. Onder meer Karen Damen, Stany Crets en James Cooke plaatsten al een bericht online om hun medeleven te betuigen.

Lees meer »