Kevin De Bruyne spoelt EK-exit met gezin door op Ibiza, ook Steven Defour erbij

Heel wat voetballers moeten nog wat wachten op hun vakantie door het EK, maar voor spelers die niet in Duitsland zijn (of al uitgeschakeld zijn) kan de riem er wél al af. Ook atleten uit andere sporten genieten van wat vakantie. Trekken ze naar een zonnig oord? Of mag het wat avontuurlijker zijn? Op deze pagina ontdekt u het allemaal! 

Meer krantenkoppen in België

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »

Minister-president Matthias Diependaele eet 7 tot 10 keer per week frietjes. Hoe ongezond is dat juist?

Dat Matthias Diependaele (45), onze kersverse minister-president, al eens graag een frietje steekt, was al langer geweten. Maar toen hij gisteren aan HLN liet weten dat hij zeven tot tien keer per week een portie verorbert, gingen bij voedingsexperte Sanne Mouha de alarmbellen af. “Dit is zéér ongezond. Ik raad hem dan ook een cold turkey aan.” Hoeveel keer per

Lees meer »

Lotte Vanwezemael betaalt blunder cash uit in met tranen gevulde ‘De Verraders’: “Ik dacht dat ik vals kon spelen”

Exit voor saboteur Lotte Vanwezemael (32) in ‘De Verraders’. De seksuologe werd afgeluisterd door een medekandidaat en die blunder betaalde ze cash uit. De hele groep – inclusief laatste overgebleven verrader William Boeva – schreef haar naam op om het spel te verlaten. “Ik dacht dat ik vals kon spelen, maar ik heb het zwaar onderschat.”

Lees meer »

Metaal op Maat groeit van eenmanszaak tot KMO

Onlangs kon Johnny Declercq samen met zijn medewerkers, klanten en vrienden, het 30-jarig bestaan vieren van zijn bedrijf ‘Metaal op Maat’. Het verhaal van het bedrijf begon toen Johnny na zijn opleiding garagist, niet echt gemotiveerd was om aan de slag te gaan. “Ik dacht dat ‘aan den dop’ zitten ook wel zou gaan, maar dat was buiten mijn ouders

Lees meer »