In Zwevegem namen van Team Burgemeester bekendgemaakt

In Zwevegem maakte Team Burgemeester de namen van z’n lijst bekend.

“Onder de slogan ‘Wij Zorgen Voor Morgen’ willen we alle Zwevegemnaren een aangename, warme en veilige toekomst bieden in een aantrekkelijke omgeving”, zegt Doutreluingne.

Hun programma wordt voorgesteld na de verlofperiode.

The post In Zwevegem namen van Team Burgemeester bekendgemaakt is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Spiekpietjes in hartje Oostende: Leuke doe-expo voor kinderen nu in Feest- en Cultuurpaleis

Van 26 oktober tot en met 8 december kunnen gezinnen en kinderen opnieuw genieten van de magische wereld van De Spiekpietjes in het hart van Oostende. De voormalige Esprit-winkel in het Feest- en Cultuurpaleis op het Wapenplein is omgetoverd tot een interactieve Sinterklaas-expo, gebaseerd op het nieuwste boek van Thaïs Vanderheyden, ‘Op zoek naar Peperkoek’.
The post Spiekpietjes in

Lees meer »

Harmonie Sint-Cecilia presenteert herfstconcert ‘Winds of Change’: Concert voor ‘t eerst in de kerk

Het herfstconcert ‘Winds of Change’ van harmonie Sint-Cecila Elverdinge op zaterdag 12 oktober vindt dit jaar plaats in de Sint-Petrus en Pauluskerk, die daarvoor omgetoverd wordt tot een concertzaal. Ook het trommelkorps is van de partij. Wie trommelaar wil worden, is welkom op de instapavond op vrijdag 18 oktober.
The post Harmonie Sint-Cecilia presenteert herfstconcert ‘Winds of Change’: Concert

Lees meer »

Scoort Heymans ook op het veld van Dender?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Twintiger die betrapt werd in auto vol zwemvesten riskeert celstraf voor mensensmokkel: “Hij wist niet dat hij met iets illegaal bezig was”

Een 28-jarige Irakees uit Antwerpen riskeert voor de Brugse rechtbank dertig maanden celstraf met uitstel voor mensensmokkel. Ryan Y. werd in Adinkerke betrapt met een lading reddingsvesten. “Maar hij wist niet waarvoor die dienden”.
The post Twintiger die betrapt werd in auto vol zwemvesten riskeert celstraf voor mensensmokkel: “Hij wist niet dat hij met iets illegaal bezig was” appeared

Lees meer »

Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld

Elk jaar publiceert The Rookies een wereldwijde ranglijst van scholen waar volgens hen het meeste talent in de creatieve sector te vinden is. Howest scoort opnieuw internationaal goud voor Productontwerpen en Mobile Game Design.
The post Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Warme William-wandeling leert kinderen praten over moeilijke gevoelens

Het Sociaal Huis van Diksmuide lanceert de Warme William-wandeling, een initiatief om het mentaal welzijn van kinderen bespreekbaar te maken. Dat gebeurt tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid, van 1 tot 10 oktober. Organisaties zetten dan werk rond mentaal welzijn extra in de schijnwerpers.
The post Warme William-wandeling leert kinderen praten over moeilijke gevoelens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe horrorfilm ‘Terrifier 3′ zo schokkend dat kijkers braken en paniekaanvallen krijgen: “Negen bezoekers liepen na eerste scène al weg”

De afgelopen jaren hebben de twee ‘Terrifier’-films zich bewezen als de meest bloederige films in de bioscoop. ‘Terrifier 2′ zorgde in 2022 zelfs voor zoveel schrik dat bioscoopbezoekers flauwvielen of ziek naar buiten renden. Het leek een onmogelijke opgave voor ‘Terrifier 3′ om dat te overtreffen, maar de makers bewijzen het tegendeel. “Al in de eerste tien minuten gingen negen

Lees meer »

Paaltjes afgeknipt, kapelletje omgereden, grachten kapot: bewoners Triloystraat in Rekkem smeken om oplossing voor sluipverkeer

Er kwamen meer controles én een (test)knip, maar de bewoners van de Triloystraat in Rekkem blijven geplaagd door doorgaand verkeer. Ze smeken om een oplossing die wél helpt. Bij de stad hebben ze oren naar het probleem en beseffen ze dat het drastischer moet. “We werken nu de laatste piste uit.”
The post Paaltjes afgeknipt, kapelletje omgereden, grachten kapot:

Lees meer »

Ontmanteling vliegtuigbom in Tienen veilig verlopen: omwonenden mogen huis opnieuw verlaten

Ontmijningsdienst DOVO heeft zondagochtend een vliegtuigbom van 250 kilogram uit de Tweede Wereldoorlog ontmanteld in Tienen. En dat ging gepaard met de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo werd er een muur van aarde en strobalen opgetrokken en moest iedereen binnen een straal van 1,3 kilometer binnen blijven. Rond iets na 11 uur was de operatie afgerond. Alles is veilig verlopen en de

Lees meer »

Nek-aan-nekrace tussen Trump en Harris volgens de peilingen, maar deze cijfers suggereren toch duidelijke winnaar

“Niet te voorspellen.” Dat blijft de consensus over de presidentsverkiezing in de Verenigde Staten. Met nog één maand te gaan zit er in de peilingen zo goed als geen verschil. Daarom duiken we in ándere cijfers. Die leren dat Kamala Harris wel populairder is dan Trump en overtuigde aanhangers heeft. Maar een andere, zelden belichte graadmeter wijst dan weer duidelijk

Lees meer »