“In Spanje is er geen respect”: waarom kapitein Álvaro Morata afscheid overweegt als international na het EK

Álvaro Morata (31) is de spits op wie heel Spanje morgen rekent om hen naar de finale van het EK te schieten. Ironisch genoeg is hij ook de international die al de meeste kritiek kreeg in eigen land – en dat voor de vierde beste schutter ooit van La Roja – en niet altijd voor vol werd aanzien. De kapitein van La Roja heeft er intussen z’n buik van vol. 

Meer krantenkoppen in België

Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen”

Buitenschoolse opvang De Paddestoel, gelegen aan de Sint-Arnolduslaan in Sint-Michiels, heeft vrijdag de deuren geopend. De opvang is een nieuwe locatie voor welzijnsvereniging De Blauwe Lelie (OCMW Brugge), dat kwalitatieve kinderopvang aanbiedt in de Brugse regio.
The post Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee doden bij bosbrand in Griekenland

Bij een bosbrand in de buurt van Korinthe, 140 km ten westen van de Griekse hoofdstad Athene, zijn twee mannen om het leven gekomen. Dat maakten de Griekse autoriteiten maandag bekend. De brand woedt nog steeds, en is nog niet onder controle.

Lees meer »

Kustondernemers reageren op wensbeeld nieuwe Zeedijk in De Panne: “Zullen we nog onze terrassen en strandcabines kunnen zetten?”

“Ik hoop dat er nog plaats is voor ons op het strand nu de toekomstige Zeedijk zoveel breder wordt.” Elianne Bartholomeus, die al 34 jaar het gezicht is van Cabine Maria op het strand in De Panne, maakt zich zorgen over het wensbeeld van de nieuwe Zeedijk dat meerderheidspartijen Het Plan-B en ACT!E recent hebben voorgesteld tijdens de gemeenteraad. En

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

Harmonie K&V schenkt 500 euro aan MUG-heli

Een deel van de opbrengst van hun aprilconcert overhandigde het bestuur van harmonie Kunst & Vermaak Zedelgem (K&V) aan een spoedarts en piloot die mee levens redden met de provinciale MUG-heli. Die cheque van 500 euro is een van de talrijke broodnodige giften voor de organisatie die zich inzet voor dringende medische hulpverlening. “De harmonieleden
The post Harmonie K&V

Lees meer »