“Ik merk dat ik angstiger ben in het peloton”: beton in de benen en schrik in het hoofd, maar toch oogt toekomst positief voor Van Aert

Geen goed gevoel op vrijdag, betonnen benen op zaterdag en zondag geen niveau om mee te doen voor winst. Zo trok Wout van Aert (29) naar de eerste rustdag in de Tour. Ook mentaal gaat het niet over rozen. “Ik merk dat ik angstiger ben, wanneer ik in het peloton rijd…” Zorgwekkend? “Dit is niet onverwacht. Pas na de Tour zal ik voelen of het goed draait.” 

Meer krantenkoppen in België

Marc Degryse is vol lof over interim-coach David Hubert: “Hij toont dat hij een goede assistent zou zijn van de nieuwe hoofdcoach”

Net als onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt ook Marc Degryse dat David Hubert, de interim-coach van Anderlecht, een goede indruk nalaat. “Op Dender kan ik hem weinig verwijten. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid.” Ook over de veelbesproken Antwerpse derby en het gelijkspel van Club Brugge op Charleroi kwam de analist terug.

Lees meer »

Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden

De eerste fase van de vergroening en ontharding van Athena campus Drie Hofsteden is onlangs afgewerkt. Het gaat om de bijna afgewerkte zone speelplaats en de binnentuin. De ontharding en de vergroening gaat om 3,4 hectare van de 6 hectare grote campus.
The post Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emma Meesseman wint Europese Supercup met Fenerbahçe

Julie Allemand en Emma Meesseman hebben donderdag de Europese Supercup gewonnen met Fenerbahçe. In Istanboel versloegen ze Besiktas met 63-79. Bij de rust stond Fenerbahçe nog 37-33 in het krijt. In het derde kwart (14-22) werd orde op zaken gesteld en in het slotkwart (12-24) werd de kloof even tot twintig punten uitgediept (59-79).
The post Emma Meesseman wint

Lees meer »

“Het had erger kunnen zijn. Er is tenslotte niemand gestorven”: burgemeester van Mazan duikt onder na controversiële uitspraken over verkrachtingszaak

Tijdens het verkrachtingsproces in Avignon komen de schijnwerpers niet alleen op de 51 mannen te staan, die ervan beschuldigd worden Gisèle Pelicot te hebben verkracht, maar ook de burgemeester van Mazan moet meer dan hem lief is voor het voetlicht treden. Zijn uitlatingen tijdens een interview met de Britse openbare zender ‘BBC’ zijn zodanig in het verkeerde keelgat geschoten dat

Lees meer »