Iedereen wijst naar Kamala Harris als opvolgster van Joe Biden, maar hoe verging het haar de voorbije vier jaar?

Volgt Kamala Harris (59) Joe Biden (81) op als presidentskandidaat? Na het povere debat van vorige week kijken vriend én vijand in haar richting. Al is dat laatste weinig geruststellend. Als vicepresident kwam ze maar zelden uit de verf.

 

Meer krantenkoppen in België

CEO van Bayern speecht na verlies tegen Villa 5 minuten voor Kompany: “We zijn blij dat je bij ons bent”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde gisteravond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

Studio Recording biedt leerlingen Kunstacademie Art’Iz heel wat nieuwe kansen en zorgt voor een boost

In de Kunstacademie Art’Iz in Izegem is het nieuwe keuzevak Studio Recording binnen de afdeling Jazz-Pop-Rock uit de startblokken geschoten. “Het keuzevak trekt niet alleen heel wat nieuwe songwriters aan, maar ook oud-leerlingen nemen de draad weer op”, zegt schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe.
The post Studio Recording biedt leerlingen Kunstacademie Art’Iz heel wat nieuwe kansen en zorgt voor

Lees meer »

Derde editie van kunstproject ‘Het Voorstel’ in Menen

Na succesvolle edities in 2018 en 2021 organiseert cultuurcentrum De Steiger dit najaar opnieuw ‘Het Voorstel’, een kunstproject naar een idee van Henk Delabie. Ook nu blijft het uitgangspunt dat een niet uitgevoerd of zelfs onuitvoerbaar artistiek idee op zich een kunstwerk kan zijn.
The post Derde editie van kunstproject ‘Het Voorstel’ in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot, een organisatie van het schuttersverbond Veurne Ambacht.
The post Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Melania Trump verdedigt recht op abortus in aankomende autobiografie die The Guardian al kon lezen

Melania Trump, voormalig ‘first lady’, verdedigt fors het recht op abortus in haar autobiografie die volgende week dinsdag verschijnt. Dat schrijft de Britse krant The Guardian, die een kopie van het boek in handen kreeg. Ze gaat daarmee lijnrecht in tegen het standpunt van haar echtgenoot, Donald Trump, die vindt dat elke Amerikaanse staat vrij moet zijn om beperkingen op

Lees meer »