HLN TRANSFERLIVE. KV Mechelen doet nieuwe miljoenentransfer – Origi niet in A-kern Milan – Theate niet naar Saoedi-Arabië

De transfermolen draait op volle toeren. Rode Duivel Arthur Theate trekt niet naar het Saoedische Al-Ittihad ondanks een aankondiging van een princiepsakkoord tot 2027. En wat met Gustav Nilsson? Verhuist de spits van Union naar Club Brugge? In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Dominiek Vanhoolandt exposeert op Kunstmuur in d’Iefte: “Het is zalig om vanuit niets te vertrekken op een leeg canvas”

Tot en met dinsdag 15 oktober stelt Dominiek Vanhoolandt tentoon op de Kunstmuur in d’Iefte. Het gaat vooral om abstracte werken waarvoor hij de inspiratie haalt uit positieve en negatieve ervaringen in zijn persoonlijke leven.
The post Dominiek Vanhoolandt exposeert op Kunstmuur in d’Iefte: “Het is zalig om vanuit niets te vertrekken op een leeg canvas” appeared first on

Lees meer »

Bijna één op drie arbeiders heeft risico op burn-out

Bijna een op de drie Belgische arbeiders (32,9 procent) bevindt zich in de risicozone van een burn-out. Bij de Belgische bedienden is dat een op de vier (25,5 procent). Dat blijkt uit een analyse van hr-bedrijf Securex en professor arbeidspsychologie Hans De Witte (KULeuven). Het zijn vooral dertigers en jonge vijftigers die een groter risico lopen.

Lees meer »

Dolly Parton doneert miljoenen na orkaan Helene

Dolly Parton heeft een miljoen dollar (meer dan 911.000 euro) gedoneerd om de hulpverlening na de verwoestende orkaan Helene te ondersteunen. Dat meldt onder meer Fox News. De Amerikaanse countryster maakte dat vrijdag bekend tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Extra middelen om drugstrafiek in haven van Zeebrugge tegen te houden

Federaal minister van financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft een budget vrijgemaakt om 50 extra medewerkers aan te werven in de haven van Zeebrugge. Daarnaast komen tegen eind 2023 de twee mobiele cargoscanners toe. Die maatregelen moeten er mee voor zorgen dat er het drugsverkeer in de haven zoveel mogelijk kan worden vermeden. En dat is nodig: in de eerste

Lees meer »

Succesvolle editie ‘Levensloop Zuid-West’ brengt meer dan 40 duizend euro op voor Stichting tegen Kanker

De ‘Levensloop Zuid-West: 24 uur bewegen tegen kanker’, was zeer succesvol. De opbrengst bedraagt 60.992,50 euro voor de Stichting tegen Kanker. De loop vond voor de eerste keer plaats in Provinciaal domein De Gavers.
The post Succesvolle editie ‘Levensloop Zuid-West’ brengt meer dan 40 duizend euro op voor Stichting tegen Kanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel

Het is een traditie dat de nieuwe personeelsleden binnen de Scholengroep Sint-Michiel officieel onthaald worden naar aanleiding van de feestdag Sint-Michiel. De onthaalavond voor de circa 80 nieuwe personeelsleden vond dit jaar plaats in VTI Roeselare. Er werd ook tijd gemaakt voor een groepsfoto. (foto SB)
The post Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad van Hooglede de voorbije zes jaar: Afscheid van burgemeester Rita Demaré kwam onverwacht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 21 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Hooglede, zetelen er vandaag nog 17 in de gemeenteraad.
The post Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Supporters SK Beveren bekogelen politie met al wat ze maar kunnen vinden: “Voetbalgeweld van dit kaliber zagen we hier nog nooit”

Dat zwaar supportersgeweld ook in 1B mogelijk is, heeft de politie zaterdagavond in de straten van Beveren mogen ondervinden. Na de wedstrijd van SK tegen streekgenoot Lokeren-Temse probeerde een groep van zowat vijftig heethoofden de harde kern van de bezoekers te bereiken, tot agenten hen de doorgang versperden. Maar toen richtten ze hun agressie op al wat blauw was, met

Lees meer »