Europa onderzoekt coronasteun aan Brussels Airlines-moeder Lufthansa

13:50 De Europese Commissie onderzoekt of de Duitse overheid niet al te royaal is geweest bij de toekenning van een reddingspakket van ruim 6 miljard euro in volle coronacrisis aan Lufthansa. 

Meer krantenkoppen in België

Veiligheidsverantwoordelijke van kerncentrale in Zaporizja gedood met autobom door Oekraïense inlichtingendienst

In Zaporizja, in Oekraïne, is de veiligheidsverantwoordelijke van de kerncentrale omgekomen bij een aanslag met een autobom. De kerncentrale is de grootste van Europa, en al 2 jaar in handen van het Russische leger. De moordaanslag is opgeëist door de Oekraïense militaire inlichtingendienst, die beweert dat de man vrijwillig samenwerkte met de Russische bezetter.

Lees meer »

Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard

Het cassatieberoep van het gemeentebestuur van Knokke-Heist tegen de bouw van twee windmolens langs de A11 in Westkapelle is ontvankelijk verklaard door de Raad van State. “We hopen dat de vergunning alsnog vernietigd wordt”, klinkt het.
The post Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs: “Jongste slachtoffer is negen jaar”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

“Bevalling heeft ons dichter bij elkaar gebracht”: Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens nu hij papa is

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »